Cavagnac

Cavagnac is 25 hectare groot
18 stekken, 13 dubbelstekken en 5 single stekken
De huidige grootste karper is ca. 38,5kg
Bij exclusief maximaal 18 vissers
Afstand: Breda 1.020km - Bruxelles 920km

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Karpervissen bij Cavagnac (Frankrijk) vanaf € 300,- p.p.!

Weekprijzen per visser in genoemde periode (max. 18 vissers)

1 week

€ 300,- p.p.

zaterdag tm zaterdag

heel het jaar geopend

Meer foto's!

1 week

€ 600,- p.p.

18 stekken
All-inclusive Drivers Package
zaterdag - zaterdag

Meer foto's!

1 week

€ 600,- p.p.

18 stekken
All-inclusive Flyers Package
vrijdag - vrijdag

Meer foto's!

Weekprijzen exclusieve meerafhuur in genoemde periode (max. 18 vissers)

Voor afwijkende periodes of vragen stuur dan een app (klik op de link om direct een app te sturen) of stuur ons een e-mail

 

 

Lees hier het reglement van dit meer

Regelement_Cavagnac_Lake

http://www.globalcarptravel.com/wp-content/uploads/2018/07/34303039_1500400020064058_4037441782781313024_n-600x400.jpg

Cavagnac Lake

Cavagnac Lake is een uitzonderlijk mooi water van ca. 25 hectare gelegen in een mooie vallei van de Aveyron in Zuid-Frankrijk. Het water is grotendeels omgeven door bomen en struiken en je waant je dan ook echt in de natuur. Je verblijft hier met een bivy. Alle stekken zijn ruim van opzet en op diverse stekken vis je vanaf de grote vlonders. Er zijn zeer goede faciliteiten beschikbaar zoals goede douches, toiletten en bij het clubhuis is stroom en WIFI gratis beschikbaar. Het water heeft een slibbodem en interessante lelievelden. De waterdieptes variëren van ca. 1,5 (meeste stekken) tot ruim 4 meter diepte (The Channel).

 

Karperbestand

Er zit een groot en mooi bestand aan vissen op Cavagnac Lake. Er zitten ongeveer 600 vissen. 300 st. tussen de 9 en 15kg, 200 st. tussen de 15 - 18kg, 120 st. tussen 18 - 23kg, 30 st. boven de 23kg, 4 st. rond de 27kg, 2 rond de 30kg, 1 van 32,5kg en de topvis van rond de 38,5kg. Er zitten ook ca. 150 st. graskarper tot ca. 26kg. De foto's van de vangsten die je onder het kopje "De vissen" kunt bekijken spreken voor zich. Prachtige vissen van het oude en nieuwe bestand die zich niet zomaar gewonnen geven. Voor veel vissers serieuze mogelijkheden om je PB scherper te stellen!.

http://www.globalcarptravel.com/wp-content/uploads/2018/07/FB_IMG_1533060088241-600x400.jpg
http://www.globalcarptravel.com/wp-content/uploads/2018/07/ffc44de6c3d7738b0f088a2f8e09a6a7_w600-600x500.jpg

De stekken

De visstekken zijn ruim van opzet en niet met de auto bereikbaar. Je spullen worden met de boot naar de stek toegebracht. Van diverse stekken kun je naar de Lodge lopen. Een aantal stekken is enkel met een boot bereikbaa (chateau, Meadows Point en Sanctuary). Er zijn 18 stekken waarvan 13 dubbelstekken en 5 single stekken. Iedere stek heeft zo z'n eigen spots en mogelijkheden. Kenmerkend is dat de meeste stekken door natuurlijke afbakeningen (lelievelden) zijn afgeschermd.

Faciliteiten

Op Cavagnac Lake draait het erom dat de gasten echt vakantie hebben. Er is dan ook de mogelijkheid om een all inclusive package te nemen (zelfs aan te raden) waarbij , als je wilt, het eten zelfs op de stek wordt bezorgd. Je kunt dan je tijd optimaal benutten om te vissen en echt relxen en genieten van je vakantie. Naast het food package kun je en boot huren, een elektro pakket, een voerboot, 4e hengel bijboeken en zijn er goede voorzieningen wat betreft de toiletten en douches.

http://www.globalcarptravel.com/wp-content/uploads/2018/01/02_eten_cavagnac_lake-0a020b9cbfe83e36dcbbe86c52dabf1b-600x400.jpg
Hoe groot is het water? Cavagnac Lake is ca. 25 hectare groot. Huidige grootste karper? De huidige grootste karper heeft een gewicht van ca. 38,5kg. Waar ligt het water? Cavagnac Lake ligt in Zuid-Frankrijk. Ca. 1.025 km vanaf Breda en ca. 925 km vanaf Bruxelles.
Max. aantal vissers Er geldt een maximum van 18 vissers. Max. aantal hengels Max. 3 hengels p.p. Wil je een 4e hengel erbij, dat kan tegen een meerprijs € 40,00 per week. Bij de all-inclusive pakketten is dit inbegrepen. Aantal visstekken Er zijn 18 visstekken voor maximaal 18 vissers. 14 dubbelstekken en 4 single stekken. Om de visdruk te beperken zijn niet alle stekken altijd bezet.
2 persoonsstekken De stekken zijn vrij ruim van opzet. Er zijn 14 stekken geschikt voor 2 personen. Stekkeuze De stekkeuze gaat d.m.v. voorkeursoptie. Indien stek niet beschikbaar krijg je de beschikbare stekken door om daar een keuze uit te maken. Auto bij je stek De auto kun je parkeren op de binnenplaats. De stekken bij de lodge zijn dicht bij de auto. Op de andere stekken heb je de auto niet vlakbij de stek. The Channel kun je wel de auto bij de stek parkeren.
Gebruik voerboot Het gebruik van een bestuurbare voerboot is toegestaan. Gebruik (roei)boot Het gebruik van een (roei)boot is toegestaan. Let op! Gebruik van een zwemvest is verplicht. Deze kun je zelf meenemen maar een (roei)boot is ter plaatse ook beschikbaar tegen een meerprijs van € 40,00 per week. Zwemvest Gebruik van een zwemvest in de (roei)boot is verplicht. Deze is bij de (roei)boot aanwezig ter plaatse. De (roei)boot kun je huren tegen een meerprijs van € 40,00 per week.
Markers Het gebruik van (staaf)markers is toegestaan. Voorzieningen Er zijn douches met warm water / een wasbak / toiletten. Afhankelijk van de stek is dit een stukje lopen / moet je er met de boot naar toe varen. Elektriciteit Er is elektriciteit ter plaatse beschikbaar voor het opladen van je telefoon / accu's. Op de stekken zelf is geen stroom aanwezig. Neem altijd een reisadapter mee.
Elektriciteit bij de stek Er is geen elektriciteit aanwezig op de stek. Honden Honden zijn toegestaan maar niet bij de stekken rondom de lodge en in de lodge i.v.m. de honden van de eigenaar. Campers / Caravan Camper of caravan is niet toegestaan.
Kleur tent Alleen groene (camouflage) tenten zijn toegestaan. Gebruik partikels / pellets Het is NIET toegestaan om tijgernoten en/of partikels (welke dan ook) zelf meegenomen te gebruiken. Alleen de ter plaatste verkrijgbare partikels zijn toegestaan. Ca. 15kg per emmer. Vooraf doorgeven hoeveel je wilt hebben zodat dit gereed staat. Ter plaatse te betalen. Aas / voer kopen Ter plaatse kun je Proline boilies (shelf life/freezers), maïs, partikelmix en tijgernoten kopen. Geef bij je boeking aan wat en hoeveel je wilt hebben.(dit kun je direct/ter plaatse afrekenen)
Afgesloten terrein Het water bevindt zich op een privé terrein met toegangspoort. Je dient je vooraf aan te melden via de speaker bij de ingang/telefonisch contact op te nemen ter plaatse met de beheerder. Openingstijden Cavagnac is geopend vanaf Maart tot en met Oktober. Aankomsttijden zijn vanaf 11 uur (niet eerder!) tot 15:00 uur en vertrek tijd is tussen 08:00 en 11:00 uur. Poisson chat / Crayfish Er is geen Poisson Chat of Crayfish aanwezig.
Aanwezigheid vriezer / koelkast Er is een vriezer en koelkast aanwezig die gebruikt mag worden door de vissers. WIFI aanwezig Er is WIFI aanwezig bij de Lodge. Deze heeft een behoorlijk bereik maar is niet op alle stekken beschikbaar. Borg verplicht Er is een verplichte borg van € 50,00 bij Drive & Survive en € 100,00 bij All Inclusive die je terug krijgt als je de stek schoon achter laat.
Visvergunning nodig Er is geen visvergunning nodig. Obstakels aanwezig Er zijn natuurlijk obstakels aanwezig in de vorm van lelievelden. Accommodatie Er is geen accommodatie te huur aan het water zelf. Vlakbij is er wel accommodatie beschikbaar. Neem hiervoor contact op indien je hier gebruik van wilt maken.
Uitsluitingen aas- en voergebruik Er zijn uitsluitingen op het gebruik van zelf meegenomen tijgernoten en partikels en plastic aas mag ook niet worden gebruikt. Elektromotor / benzinemotor Een elektromotor op de (roei)boot is toegestaan. Een benzinemotor op de (roei)boot is niet toegestaan. Eventueel kun je een elektromotor huren voor € 80,00 per week. Soorten vis aanwezig Het visbestand bestaat uit schubkarper, spiegelkarper, lederkarper en graskarper
(Roei)boot verhuur Er is een (roei)boot te huur á € 40,00 per week. Eventueel met elektromotor en oplaadpakket tegen meerprijs van € 80,00 per week. Voerboot Er is een voerboot te huur á € 80,00 per week. Bailiff (beheerder) Er is een bailiff (beheerder) aanwezig 24 uur per dag.
Cooking Area / Social Area Er is een cooking area aanwezig waar je eten kunt bereiden en een social area waar je gezamenlijk kunt eten/praten Visuitrusting te huur Er is een visuitrusting te huur á € .... p.p. Generator Het gebruik van een generator is niet toegestaan.
Food Package Er is een mogelijkheid voor een Food Package bestaande uit (ontbijt en diner) á € 300,00 p.p. Dit is zeker aan te bevelen en je kan dit bezorgt krijgen op de stek. Wier Er is vrijwel geen wier aanwezig. 100% garantie kunnen we hierop niet geven omdat dit per seizoen kan verschillen. Ook de mate hiervan is per seizoen en locatie verschillend. Tackleshop aanwezig Er is een kleine tackleshop aanwezig voor het aankopen van klein materiaal en aas/voer.
Supermarkt / bakker / tankstation Er is een supermarkt in de buurt evenals een bakker en tankstation.

GlobalCarpTravel is een onderdeel van globalfishtravel

© globalfishtravel 2018