Etang la Planchette

Korte informatie
Etang la Planchette is ca. 3 hectare groot
5 visstekken, 4 x single en 1 x double
Maximaal 6 vissers
De huidige grootste vis is ca. 25kg
Afstand: Breda 330km - Bruxelles 230km

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Karpervissen bij Etang la Planchette (Frankrijk) vanaf € 225,00 p.p.!

Weekprijzen per visser in genoemde periode (max. 5 vissers)

1 week

€ 225,- p.p.

november tm maart
zaterdag - zaterdag

Meer foto's!

1 week

€ 325,- p.p.

april tm oktober
zaterdag - zaterdag

Meer foto's!

1 week exclusief

€ 1350,-

november tm maart
zaterdag - zaterdag

Meer foto's!

1 week exclusief

€ 1550,-

april tm oktober
zaterdag - zaterdag

Meer foto's!

Weekprijzen exclusieve meerafhuur in genoemde periode (max. 5 vissers)

Voor afwijkende periodes of vragen stuur dan een app (klik op de link om direct een app te sturen) of stuur ons een e-mail.

Lees hier het reglement van dit meer

Regelement_etang_la_planchette

http://www.globalcarptravel.com/wp-content/uploads/2018/07/the_shelf_etang_la_planchette-1-600x400.jpg

Etang la Planchette

Etang la Planchette is echt een prachtig water in een bijzonder fraai landschap. Een schilderachtige bestemming in het noorden van Frankrijk. Door de natuurlijke omgeving en de heerlijke ambiance kun je hier volop genieten van je visvakantie. Het is een goed verzorgde bestemming waar je echt een keer geweest moet zijn.

Karperbestand

Er zit een mooi bestand aan vissen op Etang la Planchette met enkele topvissen van rond de 25kg, zowel schub- als spiegelkarper. Het water biedt de vissen een variërend aanbod van natuurlijk voedsel van waterslakken, mossels, bloedwormen en watervlooien. Er zitten zowel vissen van het originele bestand op als van diverse latere uitzettingen. De vissen houden van kwalitatief goed aas (freezer baits en vers).

http://www.globalcarptravel.com/wp-content/uploads/2018/07/30729568_2012696815657056_8165410554279766069_n-600x400.jpg
http://www.globalcarptravel.com/wp-content/uploads/2018/07/Kaart_van_het_meer-600x400.jpg

De stekken

De visstekken zijn met de auto goed bereikbaar en zijn ruim van opzet. Er is rondom het water een goed berijdbare weg. Je kan de auto bij de stek parkeren. Als de grond te zacht is, door een periode van regen dan worden de spullen bij de stek gebracht. Er zijn 4 single stekken en er is 1 double aan het eind van het meer. Je kan bij de reservering aangeven of je een voorkeur hebt voor de "double stek"

Faciliteiten

In de lodge staat een vriezer die gebruikt kan worden als er voldoende ruimte is. Verder kan hier gegeten worden en is er elektra voor het opladen van de telefoon of accu's van de voerboot. Denk er aan om een reisadapter mee te nemen. In de lodge kun je ook het huismerk Pallatrax boilies kopen, partikels en wat endteckle materiaal. Verder is de lodge uitgerust met en douche, wasbak en toilet.

http://www.globalcarptravel.com/wp-content/uploads/2018/07/The_lodge_from_meadow-2-600x400.jpg
Er geldt een maximum van 3 hengels per persoon waarmee gevist mag worden. Dus een spodhengel of markerhengel telt niet mee. De stekken zijn vrij ruim van opzet. Er is 1 stek (de eiland-stek) voor 2 personen. deze stek is alleen vtv te boeken de rest gaat door middel van loting De stekken zijn onder normale omstandigheden met de auto te bereiken. De auto mag je ook bij de stek laten staan.
Het gebruik van een bestuurbare voerboot is toegestaan. Let bij en met het gebruik op voor mede-vissers. Het gebruik van een roeiboot is toegestaan. Let op! Gebruik van een zwemvest is verplicht en moet je zelf meenemen. Gebruik van een zwemvest is verplicht in de (roei)boot en moet je zelf meenemen.
Je mag op de aanwezige roeiboten je eigen elektromotor gebruiken. Er zijn douches met warm water, een wasbak en toiletten. Ook een vriezer en koelkast (als ruimte beschikbaar is) Er is elektriciteit ter plaatse beschikbaar voor het opladen van accu's of telefoons. Neem wel een reisadapter mee.
Honden zijn toegestaan maar aan regels gebonden. Het is NIET toegestaan om eigen partikels te gebruiken. Je mag alleen ter plaatse gekochte partikels gebruiken. Alleen freezer baits zijn toegestaan.
Je kan boilies en partikels ter plaatse kopen en betalen. Geef bij je boeking aan wat je wilt hebben. €160,00 p.p.p.w bestaande uit ontbijt bij je stek en avondeten met een drankje in de lodge. Ook per dag mogelijk. Prijs per niet visser is € 100,00 voor een week

GlobalCarpTravel is een onderdeel van globalfishtravel

© globalfishtravel 2018