Etang la Saussaie

Korte informatie
Etang la Saussaie is ruim 3 hectare groot
14 visstekken
Maximaal 6 vissers
De huidige grootste vis is ca. 30kg
Afstand: Breda 470km - Bruxelles 370km

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Karpervissen bij  Etang la Saussaie (Frankrijk) vanaf € 240,00 p.p.!

Weekprijzen per visser in genoemde periode (max. 6 vissers)

1 week 

€ 415,- p.p.

max.6 vissers
  van April tm Oktober
zaterdag - zaterdag

Meer foto's!

1 week exclusief

€ 2320,- p.w.

max.6 vissers
van April tm Oktober
zaterdag - zaterdag

Meer foto's!

combi winterticket

€ 350,- p.ticket

voor 2 wateren
sausssaie en lac baleine
van eind november tot maart

Meer foto's!

Weekprijzen exclusieve meerafhuur in genoemde periode (max. 6 vissers)

Voor afwijkende periodes of vragen neem contact op via de app link (klik op de link om direct een app te sturen) of maak gebruik van het contactformulier of mail onderaan deze pagina.

Lees hier het reglement van dit meer

Regelement Etang la Saussaie

http://www.globalcarptravel.com/wp-content/uploads/2017/12/013_vis_Saussaie-99dae9fca0c2fe894ad05471e0b28992-600x400.jpg

Etang la Saussaie

Etang la Saussaie is een prachtig water en bijzonder goed onderhouden. Deze bestemming ligt in de landerijen in het noorden van Frankrijk. Het water kenmerkt zich door het grote aantal zware vissen. Nog niet zo lang geleden zwom hier de europese recordkarper rond. De omstandigheden voor de vis om jaarlijks stevig te groeien zijn dan ook uitstekend.Door de natuurlijke omgeving en de heerlijke ambiance kun je hier volop genieten van je visvakantie. Het is een goed verzorgde bestemming waar je echt een keer geweest moet zijn.

Karperbestand

Er zit een mooi bestand aan vissen op Etang la Saussaie met meer dan 30 vissen boven de 20 kg, zowel schub- als spiegelkarper brengen het gemiddelde gewicht hard omhoog. De topvis op dit moment zit al over de 30 kg. De vissen houden van kwalitatief goed aas. Het gewicht ligt hier hoog met een gemiddelde van ca. 17 kg

http://www.globalcarptravel.com/wp-content/uploads/2017/12/016_vis_Saussaie-5e1a65a43199942e50c58be5d165d11d-600x400.jpg
http://www.globalcarptravel.com/wp-content/uploads/2018/07/013_karperwater_etang_la_saussaie-600x400.jpg

De stekken

De visstekken zijn met de auto goed bereikbaar en zijn ruim van opzet. Er is rondom het water een goed berijdbare weg. Je kan de auto bij de stek parkeren om je spullen uit te laden. Daarna moet je deze op de algemene parkeerplaats zetten. Er zijn 14 stekken waarvan 1 stek voor 2 personen. Als je samen bent liggen de stekken voldoende dichtbij om toch bij elkaar te kunnen zitten indien gewenst.

Faciliteiten

In de lodge staat een vriezer die gebruikt kan worden als er voldoende ruimte is. Verder kan hier gegeten worden en is er elektra voor het opladen van de telefoon of accu's van de voerboot. Denk er aan om een reisadapter mee te nemen. In de lodge kun je koken, afwassen en een was draaien. Verder is de lodge uitgerust met een wasbak en een open haard waar men kan socializen.

http://www.globalcarptravel.com/wp-content/uploads/2017/12/000_lodge_saussaie-bb5ac1d4d9dfadd5c2fd72008f72616b-600x400.jpg
Etang la Saussaie ligt in Noord Frankrijk. Ca. 460km vanaf Breda en ca. 360 km vanaf Bruxelles. De huidige grootste vis heeft een gewicht van ca. 30 kg. Deze zal in 2016 nog zwaarder zijn. Etang la Saussaie ligt in Noord Frankrijk. Ca. 460km vanaf Breda en ca. 360 km vanaf Bruxelles.
Er geldt een maximum van 3 hengels per persoon waarmee gevist mag worden. Dus een spodhengel of markerhengel telt niet mee. Er zijn 14 visstekken voor maximaal 6 vissers De stekken zijn vrij ruim van opzet. Er zijn 2 stekken geschikt voor 2 personen.
De stekkeuze gaat d.m.v. loting. Als je de dubbelstek wilt hebben met 2 personen kun je dit aangeven. De stekken zijn onder normale omstandigheden met de auto te bereiken. Nadat je de spullen hebt uitgeladen moet je de auto op de parkeerplaats zetten. Het gebruik van een bestuurbare voerboot is toegestaan.
Het gebruik van een roeiboot is NIET toegestaan Er zijn douches met warm water, een wasbak en toiletten. Ook een vriezer (tegen een kleine meerprijs) en koelkast. In de lodge heb je de beschikking over een fornuis en oven/magnetron. Je kan hier ook afwassen en een wasje draaien.
Er is elektriciteit ter plaatse beschikbaar voor het opladen van accu's of telefoons. Neem wel een reisadapter mee. Honden zijn NIET toegestaan. Het is toegestaan om eigen partikels te gebruiken. Je dient deze bij aankomst te laten controleren door de beheerder
Je kan boilies ter plaatse kopen en betalen. Geef bij je boeking aan wat en hoeveel je wilt hebben. Het water bevindt zich op een prive terrein met toegangspoort. Etang la Saussaie is het gehele jaar geopend. Informeer naar het interessant winterticket (dec - maart)

GlobalCarpTravel is een onderdeel van globalfishtravel

© globalfishtravel 2018