Koiland lake

Korte informatie
Koiland lake is 7 hectare groot
10 stekken, 9 dubbel en 1 single stek
Max. 14 vissers / 9 vissers bij exclusieve meerafhuur
De huidige grootste karper is ca. 32.5kg
Afstand: Breda 1.100km - Bruxelles 1.000km

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Karpervissen bij Koiland lake (Italië) vanaf € 195,00 p.p.!

Weekprijzen per visser in genoemde periode (max. 14 vissers)

1 week

€ 225,- p.p.

zaterdag - zaterdag

Meer foto's!

1 week 1 pers. op dubbelstek

€ 350,- p.p.

zaterdag - zaterdag

Meer foto's!

1 week exclusief

€ 2000,- 

zaterdag - zaterdag

Meer foto's!

Weekprijzen exclusieve meerafhuur in genoemde periode (max. 9 vissers)

Voor afwijkende periodes of vragen stuur dan een app (klik op de link om direct een app te sturen) of stuur ons een e-mail.

Lees hier het reglement van dit meer

Regelement_koiland_lake

http://www.globalcarptravel.com/wp-content/uploads/2018/08/005_koiland_lake_meer-600x400.jpg

Koiland Lake

Koiland Lake ligt midden in de schitterende Italiaanse platte landen. Deze zeer mooi gelegen locatie heeft een totale water oppervlakte van ca. 7 hectare. Dit meer ligt in Stroppiana (het noorden van Italië ter hoogte van Milaan). Afgelopen winter is het meer volledig onder handen genomen nadat het jaren niet gebruikt was. De naam Koiland Lake heeft het meer natuurlijk niet voor niets gekregen. Met een bestand van ruim 600 vissen waarvan 250 Koikarpers. Met maar liefst 150 vissen zitten tussen de 18 en de 25 kg zitten, is dit echt wel een water om een nieuw pb neer te zetten. De grootste vis die afgelopen maanden gevangen is, is een prachtige schubkarper van 32,5kg. 

Karperbestand

Op het meer zitten minimaal 600 karpers waarvan 250 koikarpers in allerlei soorten ,kleuren en maten. Alleen daarvoor is het al meer dan de moeite waard om op deze schitterende locatie te vissen. Tevens zijn er 150 stuks die al tussen de 18 en de 25 kg zitten, waardoor het gemiddelde gewicht mooi opgekrikt word. De grootste vis gevangen tot nu toe is een schitterende schubkarper van maar liefst 32.5 kg.

http://www.globalcarptravel.com/wp-content/uploads/2018/08/065_koiland_lake-600x400.jpg
http://www.globalcarptravel.com/wp-content/uploads/2018/08/003_koiland_lake_meer-600x400.jpg

De stekken

De visstekken zijn allemaal redelijk ruim opgezet en met de auto te bereiken. Auto's mogen alleen op de stek staan tijdens het laden en lossen van uw spullen. Op Koiland lake zijn totaal 10 stekken waar met maximaal 9 personen gevist mag worden bij exclusieve meerafhuur. Bij normale boeking mogen er maximaal 7 stekken bevist worden (max. 14 vissers). Bij exclusieve meerafhuur mag er een voerboot gebruikt worden. Stekken kunnen op nummer geboekt worden. 

Faciliteiten

Koiland Lake is afgelopen winter totaal onder handen genomen. Er is een nieuw toiletgebouw geplaatst met daarin een douche en toilet. Dit toilet is GEEN toilet om op te zitten maar een toilet om boven te hangen (een gat in de grond). Er is een mogelijkheid om te koken bij het clubhuis en er kan ook eten worden besteld wat voor u bereid word door de bailiff.

http://www.globalcarptravel.com/wp-content/uploads/2018/08/004_stekken_koiland_lakes-600x400.jpeg
Er zijn 9 stekken op Koiland lake die bestemt zijn voor 2 persoonen. En er is een 1 persoons stek. Dubbelstekken zijn ook te boeken voor 1 persoon, hierbij ligt alleen de prijs iets hoger. De stekkeuze gaat d.m.v. boeking. Aankomst vanaf 12:00 uur. U dient uw stek voor zaterdag 11:00 uur te hebben verlaten. Het is niet toegestaan om de auto bij de stek te parkeren. Je kan je spullen bij de stek uit- en inladen. Daarna moet je de auto op de parkeerplaats zetten.
Het gebruik van een bestuurbare voerboot is alleen toegestaan bij exclusieve meerafhuur. Het gebruik van een (roei)boot is niet toegestaan. Bij het vast zwemmen van een vis, dient u contact op te nemen met 1 van de eigenaren. Er is 1 roeiboot aanwezig op het terrein, deze mag alleen gebruikt worden bij exclusieve meerafhuur of toestemming van de bailiff. Er zijn zeer nette douches met warm water, wasbakken en toiletten aanwezig. De supermarkt ligt op ongeveer 5 minuten rijden van het meer. Er kan ook eten op het meer bezorgd worden zoals: pizza, shoarma en diverse belegen broodjes. Hierover kunt u ter plaatsen meer informatie krijgen, en u wordt uiteraard ook geholpen met het plaatsen van uw bestelling.
Er is elektriciteit ter plaatse beschikbaar voor het opladen van je telefoon / voerbootaccu's. Neem altijd een reisadapter mee. (Italiaanse stopcontacten.) Honden zijn toegestaan mits u zelf alles goed opruimt en de hond altijd op de eigen stek blijft (dus niet losloopt over het terrein). Camper of caravan is op een enkele stek toegestaan neem hierover contact met ons op.
Ready mate en freezer baits toegestaan. Het is toegestaan om zelf partikels mee te nemen, mits deze goed bereid zijn. (deze worden bij aankomst gecontroleerd) Het is NIET toegestaan om (tijger) of andere noten van welke soort dan ook te voeren. Het is wel toegestaan om hiermee te vissen aan de hair. Er zijn ter plaatste pellets verkrijgbaar. Deze zijn 2 euro per kilo. Koiland Lake is geopend van 17 maart t/m 1 januari. Aankomsttijd is vanaf 12:00 uur (niet eerder!) en vertrek uiterlijk om 11:00 uur. Een elektromotor of een benzinemotor op de (roei)boot is niet toegestaan. Er mogen geen (roei)boten gebruikt worden.
Er is bij het clubhuis een kook gelegenheid waar men gebruik van mag maken. Als u geen zin heeft om ver te rijden en toch liever met het vliegtuig gaat, is het ook mogelijk om een complete uitrusting te huren. U dient alleen uw tacklebox, molens en optonics mee te nemen. Er is ter plaatsen drinken en eten te koop zoals pizza, lasagne, vlees en verschillende soorten pasta's uit eigen keuken, dit kan ter plaatsen elke morgen besteld worden. Het is ook mogelijk om van te voren een food package te bestellen, dit bestaat uit een ontbijt met brood en eieren met koffie en melk en een heerlijk Italiaans avondmaal.
Het is toegestaan om een niet visser mee te nemen. De kosten voor een niet visser bedraagt 25 euro voor de complete vistijd van de vissende persoon. De dichtstbijzijnde supermarkt ligt op ongeveer 5 min rijden.

GlobalCarpTravel is een onderdeel van globalfishtravel

© globalfishtravel 2018