lac du grand Fontenay

Korte informatie
Lac du grand Fontenay is 22 hectare groot
17 stekken, 6 dubbelstekken en 11 single stekken
Max. 21 vissers / 23 vissers bij exclusieve meerafhuur
De huidige grootste karper is ca. 28kg
Afstand: Breda 520km - Bruxelles 420km

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Karpervissen bij Lac du Grand Fontenay (Frankrijk) vanaf € 250,00 p.p.!

Weekprijzen per visser in genoemde periode (max. 23 vissers)

1 week bivy

€ 250,- p.p.

23 vissers
zaterdag - zaterdag

Meer foto's!

1 week 1pers. chalet

€ 375,- p.p.

stekken 17 en 18
zaterdag - zaterdag

Meer foto's!

1 week mobile home

€ 925,- 

max 2 vissers 
zaterdag - zaterdag

Meer foto's!

1 week exclusief

€ 4000,-

incl alle chalets en stroom
zaterdag - zaterdag

Meer foto's!

1 week bivy

€ 250,- p.p.

23 vissers
zaterdag - zaterdag

Meer foto's!

1 week bivy

€ 190,- p.p.

november tm maart
zaterdag - zaterdag

Meer foto's!

Weekprijzen exclusieve meerafhuur in genoemde periode (max. 23 vissers)

Voor afwijkende periodes of vragen stuur dan een app (klik op de link om direct een app te sturen) of stuur ons een e-mail.

http://www.globalcarptravel.com/wp-content/uploads/2018/08/001_karperwater_lac_du_grand_fontenay-600x400.jpg

Lac du grand Fontenay

Lac du grand Fontenay is een nieuwe parel binnen de karperwateren die in Frankrijk beschikbaar zijn voor een fantastische karpervisvakantie. Met een wateroppervlakte van 22 hectare verdeeld over de aanééngesloten plassen is het een groot water. Het water is grotendeels omgeven door bomen en struiken. Je kunt hier verblijven met een bivy maar het is ook mogelijk om een stacaravan te huren (2 vissers en 4 niet vissers) of gebruik te maken van een eenvoudig chalet (1 persoons). Er zijn goede faciliteiten beschikbaar zoals goede douches, toiletten en bij het clubhuis is stroom en WIFI gratis beschikbaar. Ook is er op verschillende stekken elektriciteit beschikbaar. De waterdieptes variëren van ca. 2 tot ruim 5 meter diepte

Karperbestand

Er zit een groot en mooi bestand aan vissen op Lac du grand Fontenay. Toen het water 3 jaar geleden werd gesloten zwommen er een aantal toppers rond van 27/28kg. De afgelopen 3 jaar is er niet gevist. Met de nieuwe uitzet zijn er een hoop nieuwe mooie vissen bijgezet. Meerdere graskarpers tot over de 20kg. Een groot aantal karpers. Er is een mega steur van ca. 50kg en meer dan 2 meter, grote silverkarper, prachtige koikarpers en ook meerval tot ver over de 2 meter. De verwachting is dan ook dat op niet al te lange termijn de eerste 30kg vis gevangen zal worden. Verder is er een fraai bestand aan 40, 30 en 20 ponds karpers aanwezig. Prachtige vissen van het oude en nieuwe bestand die zich niet zomaar gewonnen geven.

http://www.globalcarptravel.com/wp-content/uploads/2018/08/Bestand_001-600x400.jpeg
http://www.globalcarptravel.com/wp-content/uploads/2018/07/Stekkenoverzicht-600x500.jpg

De stekken

De meeste visstekken zijn met de auto goed bereikbaar en zijn ruim van opzet. Er is rondom het water een goed berijdbare weg. Je kan de auto op de meeste stekken bij de stek parkeren om je spullen uit te laden. Daarna moet je de auto op de parkeerplaats zetten. Op de eiland stek kun je niet met de auto bij de stek komen. Hier zal je een stukje moeten lopen met je spullen. Je kan de auto wel vlakbij parkeren. Er zijn in totaal 17 stekken waarvan 6 dubbelstekken (al dan niet in combinatie met accommodatie) en 11 single stekken. Geef bij het boeken als optie aan welke stek je voorkeur heeft. De indeling van de stekken gaat op stekvoorkeur. Bij exclusieve meerafhuur kun je kiezen voor loten of zelf bepalen wie waar gaat zitten. Er zijn maximaal 23 vissers toegestaan. Je mag gebruik maken van voerboten vanaf alle stekken bij exclusieve meerafhuur en in het laagseizoen.

Faciliteiten

Op Lac du grand Fontenay zijn er 2 stacaravans beschikbaar voor max. 2 vissers en 4 niet-vissers. Deze zijn gekoppeld aan vaste steknummers. Op stek 2 staat een stacaravan en op stek 3. Stek 16 en 17 hebben een eenvoudig houten chalet met alleen stroom waardoor geen bivy nodig is. Er is een clubhuis aanwezig en er is een apart gebouw met daarin douches, wasbakken en toiletten. In de stacaravans is er stroom aanwezig, douche en toilet en een eenvoudige keuken en 2 bedden (2 persoon). Bekijk de uitgebreide informatie onder "Accommodatie" voor meer details.

http://www.globalcarptravel.com/wp-content/uploads/2018/08/001_stek_3_lac_du_grand_fontenay-600x400.jpg
Je dient aan het eind van je sessie zelf je vuilnis mee te nemen. Dit kun je ter plaatse niet achterlaten. Er is een supermarkt in de buurt. Er is een bakker in de buurt. Er is een tankstation in de buurt. Er is een tackleshop aanwezig voor het aankopen van klein materiaal en aas/voer.
Er is mogelijk wier aanwezig. 100% garantie dat er geen wier is kunnen we niet geven omdat dit per seizoen kan verschillen. Ook de mate hiervan is per seizoen en locatie verschillend. Er zijn speciale voorzieningen getroffen om dit tot een minimum te beperken Bijna elke morgen komt een bakker verse broodjes brengen, deze dient u een dag vtv te bestellen Het gebruik van een generator is niet toegestaan.
Er zijn uitsluitingen op het gebruik van type aas/voer. Pinda's mogen niet gebruikt worden en ook geen levend aas. Er zijn 2 stacaravans te huur voor max. 2 vissers en 4 personen (stek 1 en 4). Stek 16 en 17 is in combinatie met een eenvoudige houten chalet met stroom voor 1 visser. Er is een verplichte borg van € 50,00 die je terug krijgt als je de stek schoon achter laat. Bij huur van de stacaravan is de borg € 200,00. De borg voor het huren van een (roei)boot in het laagseizoen is € 200,00.
Er is geen vriezer/koelkast aanwezig voor gebruik van de aanwezige vissers. Lac du grand Fontenay is het gehele jaar geopend. Aankomsttijden vanaf 14:00 - 17:00 uur (niet eerder!) en vertrek uiterlijk tussen 09:00 - 11:00 uur. Ter plaatse kun je boilies en partikels kopen.
Honden zijn toegestaan (max. 1 hond per visser). Je bent zelf verantwoordelijk voor het gedrag van de hond en het schoonhouden van de stek/omgeving wat betreft uitwerpselen. Er is elektra aanwezig op stek 2 3 4 10 11 12 13 15 16 en 17 Er zijn douches met warm water / een wasbak / toiletten. Afhankelijk van de stek is dit een stukje lopen.
Het gebruik van een (roei)boot is alleen toegestaan bij exclusieve meerafhuur en in het laagseizoen. Let op! Gebruik van een zwemvest is verplicht. Nee het is niet toegestaan om de auto bij de stek te parkeren. Je kan je spullen bij de stek uit- en inladen. Daarna moet je de auto op de parkeerplaats zetten. Het gebruik van een bestuurbare voerboot is op alle stekken toegestaan.
Er geldt een max. van 3 hengels per persoon bij een normale reservering. Er kan ter plaatse een 4e hengel worden geboekt tegen een meerprijs. De stekken zijn vrij ruim van opzet. Er zijn 6 stekken geschikt voor 2 personen waarvan 2 stekken inclusief accommodatie. Er zijn 17 visstekken voor maximaal 23 vissers. 6 dubbelstekken en 11 single stekken.

GlobalCarpTravel is een onderdeel van globalfishtravel

© globalfishtravel 2018