Laguna Blu

Laguna Blu is bijna 6 hectare groot
12 stekken waarvan 3 dubbel en 9 enkele stekken
De huidige grootste karper is 30kg
Een groot aantal vissen tussen de 15 en 20kg
Afstand: Breda 1.190km - Bruxelles 1.100km

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Karpervissen bij Laguna Blu (Italië) vanaf € 260,- p.p.!

Weekprijzen per visser in genoemde periode (max. 14 vissers)

1 week

€ 520,- p.p.

1 visser op dubbelstek

Meer foto's!

1 week

€ 520,- p.p.

2 vissers op dubbelstek

Meer foto's!

1 week

€ 260,- p.p.

1 visser op 1 pers. stek

Meer foto's!

1 week exclusief

€ 4000,-

zaterdag tm zaterdag

Meer foto's!

Weekprijzen exclusieve meerafhuur in genoemde periode (max. 14 vissers)

Voor afwijkende periodes of vragen stuur dan een app (klik op de link om direct een app te sturen) of stuur ons een e-mail.

http://www.globalcarptravel.com/wp-content/uploads/2018/06/carpcenter_Laguna_blu_01-600x400.jpg

Laguna Blu

Laguna Blu is een zeer aantrekkelijk water in het noorden van Italië in de buurt van Verona. Als je de poort binnen loopt stap je echt een paradijsje binnen. Alles ziet er netjes uit met een mooi clubhuis, een mooie grote cabin waar koelkasten staan, genoeg plekken om je spullen op te laden, een tv hoek en mooie grote overkapping om onder te eten . Mooie stekken vooral de dubbelstekken en de stekken met de cabin's zien er zeer goed uit. Dieptes variëren tussen de 2 en 11 meter.

Karperbestand

Met zijn 6 hectare helder blauwe water is Laguna Blu een geweldig meertje met een zeer natuurlijke uitstraling en uiteraard een zeer mooi bestand aan vissen. De grootste vis die tot nu toe gevangen is een 33kg schub. Door een 80 tal 20kg+ vissen is dit een zeer uitdagend water om een nieuw pd neer te zetten. Op dit water zitten meer dan 600 vissen. Laguna Blu is zeer zeker geen gemakkelijk water om op te vissen, maar dat maakt de uitdaging gelijk een heel stuk groter.

http://www.globalcarptravel.com/wp-content/uploads/2018/08/carpcenter_Laguna_blu_11-600x400.jpg
http://www.globalcarptravel.com/wp-content/uploads/2018/06/IMG-20170530-WA0040-600x400.jpg

De stekken

De vis stekken zijn allemaal ruim opgezet en met de auto te bereiken op stek 13 en 14 na. Op Laguna Blu zijn totaal 13 stekken gemaakt rondom het meer. Het is een mooi L vormig water met tussen elke stek ongeveer 60 meter of meer. Alle enkelstekken kunnen ook een dubbelstek vormen. Op stek 7 en stek 8 staat een klein chaletje waar je je spullen ik kan zetten en evt ook kunt slapen. (geen bedden aanwezig)

Faciliteiten

Bij Laguna Blu hebben ze alles zeer goed verzorgt. Voor overdag hebben ze buiten een douche gemaakt om even heerlijk af te kunnen koelen. Toiletten en douches zien er zeer netjes uit. In het clubhuis worden boilies a €8,50 pellets €2,50 en tijgernoten voor €8 per kg verkocht. Koelkasten en elektra zijn in de gezamelijke cabin aanwezig. Overal is camera beveiliging dus diefstal zal hier niet voorkomen

http://www.globalcarptravel.com/wp-content/uploads/2018/06/zoom_IMG_3404_crop-600x400.jpg
Gebruik voerboot: Het gebruik van een bestuurbare voerboot is toegestaan. Auto bij je stek: Je mag de auto bij de stek parkeren, maar houdt er rekening mee dat de auto tijdens de week niet verplaatst mag worden, alleen bij het doen van boodschappen. Zorg er wel altijd voor dat het pad van de auto's vrij blijft voor de andere vissers. Stekkeuze: De stekkeuze gaat d.m.v. voorkeursoptie. (Geef bij het afronden in het vakje opmerkingen aan welke stek of stekken je wilt hebben.) Aankomst om 12 uur, vertrek om 11 uur.
Gebruik (roei)boot: Het gebruik van een (roei)boot is toegestaan. Let op! Gebruik van een zwemvest is verplicht. Eigen (roei)boot toegestaan. Er zijn lokaal ook (roei)boten aanwezig die te huur zijn voor€100 inclusief elektromotor en zwemvest. Elektriciteit: Er is elektriciteit ter plaatse beschikbaar voor het opladen van je telefoon / accu's Neem altijd een reisadapter mee. Honden: Honden zijn toegestaan, mits u zelf alles opruimt en de hond op de stek houd. Het is verboden de hond mee te nemen naar het verblijf van de bailiff. Dit i.v.m. honden van bailiff.
Gebruik partikels / pellets: Het is toegestaan om partikels te gebruiken. Alleen de ter plaatste verkrijgbare mais zijn toegestaan. Tijgernoten zijn toegestaan aan de hair maar niet om mee te voeren. Pellets freezers en ready mates zijn toegestaan. Aas / voer kopen: Ter plaatse kun je boilies (shelf life/freezers) en maïs kopen. Geef bij je boeking aan wat en hoeveel je wilt hebben.(dit kun je direct/ter plaatse afrekenen) Er zijn van te voren ook boilies bij ons te bestellen. Food Package: Het is mogelijk een Food Package vtv te bestellen voor 200 euro per week p.p. U kunt ook eten bestellen zoals: pizza, pasta's en vlees etz.
Supermarkt / bakker / tankstation: Er is een supermarkt in de buurt. Er is een bakker in de buurt. Er is een tankstation in de buurt. Boetes: Bij mishandeling of het niet correct behandelen van vissen met de dood of ernstige schade tot gevolg, is de eigenaar gerechtigd om u een boete op te leggen van minimaal 200 euro. U zult ook direct na het betalen van de boete het terrein moeten verlaten. Wier: Er is weinig tot geen wier aanwezig. 100% garantie kunnen we hierop niet geven omdat dit per seizoen kan verschillen. Ook de mate hiervan is per seizoen en locatie verschillend. Dit meer is erg diep dus alleen aan de kanten is wat wier mogelijk.

GlobalCarpTravel is een onderdeel van globalfishtravel

© globalfishtravel 2018