Meer van Koycegiz Turkije

Het meer van Köycegiz is 5100  hectare groot

max 8  vissers

Vissen vanaf een boot of vanaf de kant

Inclusief hotel en maaltijden

Karpers tot boven de 30kg

 

 

 

 

 

 

 

 

Karpervissen bij Flora´s Quest op het meer van Köycegiz (Turkije) vanaf € 650,00 p.p.!

Weekprijzen per visser en niet-visser(s) + extra overnachtingen

1 week

€ 350,- per niet visser

incl. ontbijt en midag eten frisdranken
en hotel
transport van en naar vliegveld. excl. boot

 

Meer foto's!

1 week

€ 650,- per visser

incl. ontbijt en midag eten

voer /aas frisdranken
vismateriaal en hotel
transport van en naar vliegveld. excl. boot

Meer foto's!

Weekprijzen voor boothuur in genoemde periode (max. 4 vissers)

Voor afwijkende periodes of vragen stuur dan een app (klik op de link om direct een app te sturen) of stuur ons een e-mail.

http://www.globalcarptravel.com/wp-content/uploads/2018/08/IMG_7051-600x400.jpg

Het meer

Het meer van Köycegiz is een van de grootste kustmeren van Turkije met een grootte van ca. 5100 hectare. Het water wordt omgeven door laagvlakten in het zuid-oosten en heuvelachtig landschap in de andere delen. Het is een uniek water door toevoer van smeltwater en water uit bergbeken, warm zwavelhoudend water uit een breuk in de bodem en licht brak water door toestroom van zeewater. Er liggen 5 eilanden in het meer van Köycegiz. Het meer maakt deel uit van een natuurbeschermingsgebied en is dan ook een lust voor het oog. Het heeft een magische uitstraling!

Karperbestand

Op een dergelijk groot water als het meer van Köycegiz is het niet te vertellen wat de zwaarste karper is. De grootste karper die tot op heden door klanten van Flora Quest op het meer van Köycegiz is gevangen had een gewicht van 31kg. Dat hier grotere karpers zitten dat is zeker. Wellicht zwemmen er wel enkele exemplaren die richting of zelfs over de 40kg gaan. De karpers zijn in topconditie en oersterk. Dat daarbij het uiterlijk van de karpers ook nog eens fantastisch is maakt iedere vangst een feestje. Prachtige patronen op de spiegels en perfecte schubkarper is wat je kan en mag verwachten. Met daarbij de kans dat iedere aanbeet een nieuw PB kan opleveren is het gewoon genieten op die openbare water!

http://www.globalcarptravel.com/wp-content/uploads/2018/08/IMG_6994-600x400.jpg
http://www.globalcarptravel.com/wp-content/uploads/2018/08/IMG_7070-600x400.jpg

De stekken

Het is gebruikelijk om te vissen vanaf de boot. Je vaart 's ochtends met de boot naar de stek. De keuze voor een stek wordt ter plaatse bepaald en is ook mede afhankelijk van het weer en de weersvoorspellingen. Er zijn meerdere boten beschikbaar en bij grotere groepen kan er op diverse stekken gevist worden. Het is ook mogelijk om voor het hotel waar je verblijft te vissen. Er wordt momenteel ook gekeken naar een landstek op ca. 20 minuten rijden van het hotel. Doordat het weer snel kan omslaan kan het voorkomen dat de boot niet kan uitvaren of vroegtijdig moet vertrekken. Er zijn mogelijkheden voor nachtvissen maar dat moet je ter plaatse bespreken (tegen meerprijs afhankelijk van de wensen).

Hotel Flora's Quest

Tijdens je visvakantie op het meer van Köycegiz verblijf je in het hotel Flora's Quest. Dit hotel is direct gelegen aan het meer van Köycegiz. Je loopt 's ochtends het hotel uit naar het water en stapt daar op de boot (als je kiest om vanaf de boot te vissen). De kamers zijn prima en hebben een toilet en douche. 'S ochtends krijg je ontbijt. 'S middags krijg je een lunch en 's avonds ga je uit eten samen met Franky en eventueel andere vissers. Aansluitend kun je (gezamenlijk) het nachtleven ervaren in Köycegiz.

http://www.globalcarptravel.com/wp-content/uploads/2018/08/IMG_4545-600x400.jpg
Boot huren: Het is mogelijk om een boot te huren voor 50 euro per dag . Nachtvissen: het is mogelijk om ook vanaf de boot te nachtvissen dit bedraagt 25 euro per nacht exclusief eten. Nachtvissen vanaf de kant: het is mogelijk om bij het hoten te nachtvissen.
exclusief eten. Nachtvissen vanaf de kant: het is mogelijk om bij het hoten te nachtvissen. avond eten: avond eten zit niet in de prijs inbegrepen. Het is mogelijk om in het hotel of een restaurant goed te eten voor gemiddeld 10 euro p.p. Voer: mais zit bij de prijs inbegrepen mits er een normale hoeveelheid gebruikt word. Transport: transport van en naar het vliegveld zit inbegrepen in de prijs. Wilt u ook nog wat zien van de omgeving dan is het aan te raden om een auto te huren.
1 nacht extra € 93,- per visser incl. ontbijt en midag eten  voer /aas frisdranken vismateriaal en hotel transport van en naar vliegveld. excl. boot 1 extra nacht € 50,- per niet visser incl. ontbijt en midag eten frisdranken en hotel transport van en naar vliegveld. excl. boot 1 dag boot huur € 50,- per dag incl. eten en frisdranken aan boord. voer en aas inbegrepen

GlobalCarpTravel is een onderdeel van globalfishtravel

© globalfishtravel 2018