Karpervissen bij balaton lake (Hungary) Vanaf € 3600,- P.W.!

Standard

3600,- P.W exclusief vergunningen
  • Zaterdag t/m zaterdag
  • Heel het jaar geopend
  • Balaton is 60.000 hectare groot.

  • Er kan maximaal met 3 vissers worden gevist.

  • Zeer mooie vissen toto over de 30kg.

  • Dit huis staat klem aan het water, incl. boot.

  • Afstand: Breda 1.370km – Bruxelles 1370km

Balaton lake nr 3

Als u op zoek bent naar een groot meer, een prachtige omgeving en een aantal uitdagingen, dan is het Balatonmeer iets voor u. Het meer heeft een oppervlakte van ruim 60.000 hectare. De gemiddelde diepte is ongeveer 3 meter. De bodem is plat en zanderig. Veel mensen geloven dat het wereldrecord karper in dit meer leeft. Er zijn zeker heel veel grotevissen te vangen, maar omdat het een gigantisch water is, duurt het soms dagen om karper te vangen. Stormen kunnen gevaarlijk zijn op het meer. Wanneer het tweede Storm signaal is ingeschakeld, is het verboden om het water te betreden met een boot.

Karperbestand

Balaton is alles behalve een makkelijk water. Maar zeker de moeite waard om een keer naartoe te reizen. Soms kan het enkele dagen duren voor de vis op je stek maar het uitgestrekte meer kent een enorm karperbestand waarbij er zeer regelmatig vissen van ruim 20 kg worden gevangen. Daarbij zijn er uitschieters tot ruim 30 kg. Wie een week op het Balatonmeer vist kan vaak wel rekenen op meerdere vissen, en met een beetje geluk zelfs vissen die tussen de 20 en de 29 kg zwaar zijn. Omdat je hier normaal gesproken gewoon je boot kunt gebruiken  is goed voeren geen probleem. Benut de gigantische ruimte die je hebt bij dit huisje dan komt het zeker goed.

Faciliteiten

Deze accommodatie heeft een unieke tuin met een 100 meter breed privéstrand. Op het is er een huis, dat is 180m2. Er zijn vier kamers en een badkamer. Er is een LCD-TV in elke kamer en WiFi. Er zijn twee pieren waar je vanaf kunt vissen. Het is een huis gelegen aan een gedeelte waar je het hele jaar door goed kan vangen. Het huis ligt op slechts 10 meter afstand van het meer. Het huisje beschikt over een 4 meter lange opblaasbare boot, met een 75lb elektromotor. Als u het VIP of VIP EXTRA pakket aan het Balatonmeer wilt kiezen, schrijf ons dan hoeveel vissers er willen komen, zodat wij u een persoonlijk aanbod kunnen geven.

10 meest gestelde vragen

De prijzen voor de vergunning P.P bedragen €100,-

De auto kun je parkeren aan de voorkant van het huis. Het is mogelijk om hier meerdere auto’s te parkeren.

Het gebruik van een bestuurbare voerboot is toegestaan.

Het gebruik van een (roei)boot is toegestaan. Let op! Gebruik van een zwemvest is verplicht. Deze kun je zelf meenemen maar een (roei)boot is ter plaatse ook beschikbaar inc elektromotor. Eigen boot ook toegestaan.

Honden zijn toegestaan maar zorg ervoor dat alles netjes schoon en opgeruimd achter gelaten word. Kosten hond €50,- per week.

Alle soorten voer zijn hier toegestaan mits het goed bereid is.

Aankomst tijd zaterdag 15:00 uur en vertrektijd zaterdag 11:00 uur

Het is op dit moment nog niet mogelijk om eten te bezorgen op de Balaton locaties.

Er is vrijwel geen wier aanwezig. 100% garantie kunnen we hierop niet geven omdat dit per seizoen kan verschillen. Ook de mate hiervan is per seizoen en locatie verschillen.

Er is een supermarkt in de buurt evenals een bakker en tankstation.