Globalcarptravel Corona update maart 2021

 

Omgaan met Corona;

Heeft u in 2020 een reis geboekt bij Globalcarptravel en heeft deze door coronamaatregelen geen doorgang kunnen vinden? Tot een jaar na de originele boekingsdatum heeft u de mogelijkheid uw vakantie om te boeken. Na dit jaar vervalt het recht tot omboeken.

 

Wordt er een oranje of rood reisadvies afgegeven voor een land of gebied, dan biedt Globalcarptravel in samenwerking met de geboekte locatie u de mogelijkheid uw visvakantie om te boeken. Wanneer er een negatief reisadvies afgegeven wordt, zou u aanspraak moeten maken op uw verplicht afgesloten reis- en annuleringsverzekering. Echter is corona na een jaar bij veel verzekeringen uitgesloten van restituties en daarom bieden wij u de service tot omboeking. Deze service is kosteloos, ook wanneer uw reis voor een 2e of 3e keer omgeboekt wordt. Crediteringen of restituties van reisgelden zijn in geen enkel geval mogelijk.

 

Globalcarptravel tracht u op de hoogte te houden van de nieuwste ontwikkelingen betreft uw geboekte reis. Wij zijn daarin afhankelijk van de laatste adviezen van het RIVM en andere overheden.

Wij kunnen alleen informatie verstrekken betreft reizen waarvan de aanvang maximaal 1 maand of korter is. Blijf ook op de hoogte door onze pagina in de gaten te houden. Mocht een reis geen doorgang kunnen vinden vanwege opgelegde reisbeperkingen, dan benaderen wij u altijd persoonlijk per telefoon of email.

 

Voorwaarden;

Omboekingen zijn alleen mogelijk voor  reizen vanaf 1 maand voor – en tot uiterlijk 2 weken voor uw originele aankomstdatum. Wanneer de aanvang van u reis langer is dan 1 maand kunnen wij u nog geen informatie verstrekken over de dan geldende coronamaatregelen en of er doorgang van uw reis plaats kan vinden.

Wanneer u geen gebruikt maakt van de omboeking binnen bovenstaande termijn, dan gaan wij er van uit dat de er doorgang vind van de reis op de door u geboekte aankomstdatum. Hiermee vervalt uw recht om uw reis op een later moment om te boeken naar een andere datum.

Mocht u uw geboekte reis, die verder dan 1 maand voor de huidige aankomstdatum is ingepland willen annuleren ? Dan doet u dit geheel op eigen kosten en hanteert Globalcarptravel de algemene voorwaarden opgesteld door Globalcarptravel.

Alleen boekingen die volledig voldaan zijn komen in aanmerking voor omboeking.

Deze omboeking geldt alleen voor de locatie die geboekt is en kan niet worden omgeboekt naar een andere locatie die wordt aangeboden door Globalcarptravel.

Omboekingen zijn alleen mogelijk wanneer er een code oranje of code rood reisadvies is afgegeven voor een desbetreffende bestemming en indien u geen aanspraak kunt maken op u in onze voorwaarden gestelde afgesloten reis en annuleringsverzekering.

Wanneer u niet kunt reizen door een positieve PCR-testuitslag heeft u direct de ogelijkheid tot omboeking van uw geserveerde reis.

 

Welke stappen neemt u wanneer uw reis omgeboekt dient te worden ?

-Neem contact op met Globalcarptravel via de telefoon of email. Samen met u kijken wij naar een nieuwe datum voor uw reis. Deze verplaatsen wij alleen op de origineel geboekte locatie. Het is niet mogelijk een andere locatie te reserveren of uw reissom te crediteren.

Bij omboekingen worden geen administratiekosten berekend.