KARPERVISSEN BIJ EANG 13  (FRANKRIJK) VANAF € 800,- P.W.!

1 week exclusief

800,-p.w.
  • max. 3 VISSERS
  • MET CHALET INBEGREPEN
  • Etang 13 is 2.5 hectare groot

  • 3 stekken, om het chalet.

  • De huidige grootste karper is 28kg +

  • Kan alleen exclusief maximaal 3 vissers.

  • Afstand is 350 km van Breda en 250 km van Brussel

Etang 13

Etang 13 is een mooi water om met 2 of 3 vissers exclusief af te huren. Omdat het water 2.5 hectare groot is heb je alle 3 leuk de ruimte om je ding te kunnen doen. Doordat er centraal gelegen ook een leuk chaletje op staat met een dak terras, is het hier het hele jaar gewoon heerlijk om te zitten. Het is niet alleen voor vissers erg interessant maar ook voor een gezin is het een mooie aantrekkelijke locatie. Het water is zeer rustig gelegen en kwa visbestand is het ook zeer aantrekkelijk.

.

KARPERBESTAND

Op Etang 13  is het net als de andere locaties van deze eigenaar weer een pareltje om mooie dikke vissen te vangen. Prachtige schubs en spiegels zorgen ervoor dat je hier de tijd van je leven zult hebben. Al is het water niet zo heel erg groot, het zeker de moeite waar om deze locatie een keer met 2 of 3 vissers te gaan bezoeken om 1 van deze prachtige vissen te gaan strikken.

DE STEKKEN

De visstekken zijn allemaal wat kleinere stekken maar de meest gebruikte stekken zijn de stekken die voor de cabin liggen. De meeste mensen vinden het toch gezellig om toch lekker met elkaar te zitten. ook al pak je de 3 stekken om de cabin heeft iedereen toch zijn eigen gedeelte wat hij of zij bevist zonder last te hebben van elkaar. Er zit aan de overkant van het chalet ook nog een leuke stek tussen de bomen , deze is ook altijd leuk om een paar uurtjes lekker te stalken.

FACILITEITEN

Op Etang 13 staat een leuk chaletje met een mooi dakterras, ook is er een primitieve douche en toilet aanwezig. De eigenaar van het water woont enkele kilometers van het water af. Het is dan ook mogelijk om hier normaal te douchen. Winkels etz zitten allemaal binnen enkele kilometers van het water af. ook is het mogelijk om bij de eigenaar accu’s op te laden. Ook kunt wanneer nodig partikels kopen bij de eigenaar.

10 meest gestelde vragen.

U kunt zelf kiezen waar u gaat zitten omdat u het meer exclusief huurt.

U kunt uw auto op het terrein parkeren.

Voerboot is toegestaan.

Een roeiboot met elektro motor is toegestaan. Er is 1 boot is aanwezig.

Honden zijn toegestaan alleen in overleg.

Alle partikels en bollen zijn toegestaan.

Aankomst 11 uur. Vertrek 10 uur.

Er is vrijwel geen wier aanwezig. 100% garantie kunnen we hierop niet geven omdat dit per seizoen kan verschillen. Ook de mate hiervan is per seizoen en locatie verschillend.

Het is hier niet mogelijk om een food package te krijgen

Alles wat u nodig heeft zit op maximaal 10 minuten afstand.

Het regelement is hier heel gemakkelijk.  Alles is hier toegestaan zolang alles maar goed bereid is en u 100% respect heeft voor natuur en vissen. Mocht u hier volgens de eigenaar niet aan voldoen, is hij gemachtigd om u van het terrein  af te zetten. (ruim ook alles netjes op rondom uw bivvy en chalet)