Karpervissen frankrijk

Juvanze Blue

Juvanze Blue een een plaatje van een water met een zeer hoog gemiddelde aan dikke mooie vissen. Op dit water is alles perfect voor elkaar en bent u van alle luxe voorzien die je maar kan wensen.

Bekijk het aanbod

Vallee Lake nr 1

Vallee lake nr 1 is een zeer mooi water met vele dikke vissen in het noorden van Frankrijk. Dit water is ongeveer 5,4 hectare en er staan 2 mooie chalets aan het water waar u ook met het gezin heerlijk kunt vertoeven.

Bekijk het aanbod

Vallee Lake nr 2

Vallee lake nr 2 is een zeer mooi water met vele prachtige vissen in het noorden van Frankrijk. Dit water is ongeveer 9,7 hectare en als u hier aan het water zit krijgt u pas echt 100% het vakantie gevoel door de prachtige natuur.

Bekijk het aanbod

Etang 13

Etang 13 is een mooi klein water voor maximaal 3 personen met een aantal mooie stekken en een leuk chalet met een dak terras. Wil je prachtige vissen vangen en lekker vakantie vieren met vrienden of familie, dan is dit de perfecte locatie.

Bekijk het aanbod

Homard

Homard is een mooi water om met 4 personen je vis vakantie te houden. Omdat het water 7 hectare groot is heb je alle 4 erg veel ruimte om lekker te kunnen vissen. Je zit er heerlijk in de natuur en je hebt het gehele water voor jullie zelf.

Bekijk het aanbod

Island lake Frankrijk

Island lake is een mooi klein water wat u met 2 of 3 personen afhuurt. het is ook mogelijk om een combi met La Hutte te maken voor 4 personen. tussen de meren staat een leuke kook gelegenheid. het visbestand is hier echt waanzinnig.

Bekijk het aanbod

Lac Baleine

Lac Baleine is een lang gestrekt water (ca. 1 km lengte) met 2 eilanden. De afgelopen 10 jaar heeft de omgeving zich op een natuurlijke manier kunnen ontwikkelen en tot 2015 is er weinig gevist. Nu is het bij de Engelsen een zeer gewild water.

Bekijk het aanbod

Rumilly

Rumilly is een zeer aantrekkelijk water in het noorden van Frankrijk. Dit water is ongeveer 15 hectare met een zeer natuurlijke uitstraling. Door de vele grote vissen die het afgelopen jaar zijn gevangen zijn is dit een water waar je eens geweest moet zijn.

Bekijk het aanbod

Planete Rumilly

Planet en één van de wateren van het domein Rumilly. Dit mooie lang gerekte water bied de ruimte voor 8 vissers op 4 dubbelstekken. Het is er zeer natuurlijke water met veel overhangende bomen. Dit is een water waar je vaak goed bezig gehouden word.

Bekijk het aanbod

Etang du Ris

Dit prachtige water van 8 hectare is gelegen op het schitterende domein de Saint Augustain. U zal versteld staan van de schoonheid van dit 1000 hectare grote domein, wat volledig is afgesloten. Dit water is open sinds maart 2018 en is voordien nooit bevist.

Bekijk het aanbod

Peupliers

L’étang du Peuplier is een water van ongeveer 7 hectare, en is gelegen in het noorden van Frankrijk. In het midden van het water staat een mooi chaletje die je mag gebruiken bij exclusieve afhuur van het water. Hier vandaan kunt u alles bevissen.

Bekijk het aanbod

Etang la Saussaie

Etang la Saussaie is een prachtig water en bijzonder goed onderhouden. Deze bestemming ligt in de landerijen in het noorden van Frankrijk. Het water kenmerkt zich door het grote aantal mooie dikke zware vissen die er op het water rond zwemmen.

Bekijk het aanbod

Lake Jalons

Dit mooie water van ca. 2,5 hectare ligt vlakbij het plaatsje Jalons. Het water is in eigendom van een Franse viskweker. Lake Jalons is voorzien van basic faciliteiten. Het water heeft aan alle kanten veel overhangende bomen waar de vis zich vaak ophoud.

Bekijk het aanbod

Lac du Charmant

Lac Charmant is een betaalwater van een ruim 5 hectare groot, gelegen in het zuiden van Frankrijk. In dit water zit echt een ongelooflijk bestand aan mooie dikke vissen boven de 15 kg. Alle stekken zijn opnieuw aangelegen en er zijn caravans beschikbaar.

Bekijk het aanbod

Lac dy grand Fontenay

Lac du grand Fontenay is een nieuwe parel binnen de karperwateren die in Frankrijk beschikbaar zijn voor een fantastische karpervisvakantie met het gezin. Met een wateroppervlakte van 22 hectare met grote chalets is dit een mooie vakantie bestemming.

Bekijk het aanbod

Maveline

Maveline is een mooi water wat zeer ruim opgezet is. Alle stekken zien er goed uit en je zit heerlijk in een natuurlijke omgeving. dit water is zeker de moeite waard om een keer lekker te bevissen.

Bekijk het aanbod

Cavagnac lake

Cavagnac Lake is een uitzonderlijk mooi water van ca. 25 hectare gelegen in een mooie vallei van de Aveyron in Zuid-Frankrijk. Het water is grotendeels omgeven door bomen en struiken en je waant je dan ook echt in de natuur.

Bekijk het aanbod