Karpervissen frankrijk

Cavagnac

Cavagnac Lake is een uitzonderlijk mooi water van ca. 25 hectare gelegen in een mooie vallei van de Aveyron in Zuid-Frankrijk. Het water is grotendeels omgeven door bomen en struiken en je waant je dan ook echt in de natuur.

Bekijk het aanbod

China Lakes

China Lakes kenmerkt zich als een zeer mooi gelegen merencomplex met een totale oppervlakte van ca. 35 hectare, met daarin 4 mooie meren. Dit complex ligt in Bretagne. Het meer China Lake is met ongeveer 6,8 hectare het grotste meer.

Bekijk het aanbod

Domaine de Maveline

Het prachtige Maveline is echt een plaatje voor het oog. Van eilanden tot overhangende bomen, bomen in het water en mooie hoeken waar de vis zich 100% thuis voelt. Wat een geweldig water om te zien en om in te vissen!

Bekijk het aanbod

Etang du Ris

Dit prachtige water van 8 hectare is gelegen op het schitterende domein de Saint Augustain. U zal versteld staan van de schoonheid van dit 1000 hectare grote domein, wat volledig is afgesloten. Dit water is open sinds maart 2018 en is voordien nooit bevist.

Bekijk het aanbod

Etang la Planchette

Etang la Planchette is echt een prachtig water in een bijzonder fraai landschap. Een schilderachtige bestemming in het noorden van Frankrijk. Door de natuurlijke omgeving en de heerlijke ambiance kun je hier volop genieten van je visvakantie.

Bekijk het aanbod

Etang la Saussaie

Etang la Saussaie is een prachtig water en bijzonder goed onderhouden. Deze bestemming ligt in de landerijen in het noorden van Frankrijk. Het water kenmerkt zich door het grote aantal mooie dikke zware vissen die er op het water rond zwemmen.

Bekijk het aanbod

Homard

Homard is een mooi water om met 4 personen je vis vakantie te houden. Omdat het water 7 hectare groot is heb je alle 4 erg veel ruimte om lekker te kunnen vissen. Je zit er heerlijk in de natuur en je hebt het gehele water voor jullie zelf.

Bekijk het aanbod

Lac Baleine

Lac Baleine is een lang gestrekt water (ca. 1 km lengte) met 2 eilanden. De afgelopen 10 jaar heeft de omgeving zich op een natuurlijke manier kunnen ontwikkelen en tot 2015 is er weinig gevist. Nu is het bij de Engelsen een zeer gewild water.

Bekijk het aanbod

Lac du Charmant

Lac Charmant is een betaalwater van een ruim 5 hectare groot, gelegen in het zuiden van Frankrijk. In dit water zit echt een ongelooflijk bestand aan mooie dikke vissen boven de 15 kg. Alle stekken zijn opnieuw aangelegen en er zijn caravans beschikbaar.

Bekijk het aanbod

Lac dy grand Fontenay

Lac du grand Fontenay is een nieuwe parel binnen de karperwateren die in Frankrijk beschikbaar zijn voor een fantastische karpervisvakantie met het gezin. Met een wateroppervlakte van 22 hectare met grote chalets is dit een mooie vakantie bestemming.

Bekijk het aanbod

Lac du Jardin

Lac du Jardin is een mooi water van zo’n 2 hectare gelegen in het noorden van Frankrijk. Het water kenmerkt zich door het karakteristieke gevoel van een Franse tuin, waar de naam Lac du Jardin dan ook van afgeleid is. Alle stekken zijn voorzien van stroom

Bekijk het aanbod

Lake Jalons

Dit mooie water van ca. 2,5 hectare ligt vlakbij het plaatsje Jalons. Het water is in eigendom van een Franse viskweker. Lake Jalons is voorzien van basic faciliteiten. Het water heeft aan alle kanten veel overhangende bomen waar de vis zich vaak ophoud.

Bekijk het aanbod

Peupliers

L’étang du Peuplier is een water van ongeveer 7 hectare, en is gelegen in het noorden van Frankrijk. In het midden van het water staat een mooi chaletje die je mag gebruiken bij exclusieve afhuur van het water. Hier vandaan kunt u alles bevissen.

Bekijk het aanbod

Planete Rumilly

Planet en één van de wateren van het domein Rumilly. Dit mooie lang gerekte water bied de ruimte voor 8 vissers op 4 dubbelstekken. Het is er zeer natuurlijke water met veel overhangende bomen. Dit is een water waar je vaak goed bezig gehouden word.

Bekijk het aanbod

Rumilly

Rumilly is een zeer aantrekkelijk water in het noorden van Frankrijk. Dit water is ongeveer 15 hectare met een zeer natuurlijke uitstraling. Door de vele grote vissen die het afgelopen jaar zijn gevangen zijn is dit een water waar je eens geweest moet zijn.

Bekijk het aanbod