Karpervissen bij Cavagnac (Frankrijk) Vanaf € 300,- P.P.!

Standard

300,- p.p.
 • Zaterdag t/m zaterdag
 • Heel het jaar geopend

Drivers package

600p.p.
 • Zaterdag t/m zaterdag
 • 18 stekken

Flyers Package

600p.p.
 • Zaterdag t/m zaterdag
 • 18 stekken
 • Cavagnac is 25 hectare groot

 • 18 stekken, 13 dubbelstekken en 5 single stekken

 • De huidige grootste karper is ca. 38,5kg

 • Bij exclusief maximaal 18 vissers

 • Afstand: Breda 1.020km – Bruxelles 920km

Cavagnac Lake

Cavagnac Lake is een uitzonderlijk mooi water van ca. 25 hectare gelegen in een mooie vallei van de Aveyron in Zuid-Frankrijk. Het water is grotendeels omgeven door bomen en struiken en je waant je dan ook echt in de natuur. Je verblijft hier met een bivy. Alle stekken zijn ruim van opzet en op diverse stekken vis je vanaf de grote vlonders. Er zijn zeer goede faciliteiten beschikbaar zoals goede douches, toiletten en bij het clubhuis is stroom en WIFI gratis beschikbaar. Het water heeft een slibbodem en interessante lelievelden. De waterdieptes variëren van ca. 1,5 (meeste stekken) tot ruim 4 meter diepte (The Channel).

Karperbestand

Er zit een groot en mooi bestand aan vissen op Cavagnac Lake. Er zitten ongeveer 600 vissen. 300 st. tussen de 9 en 15kg, 200 st. tussen de 15 – 18kg, 120 st. tussen 18 – 23kg, 30 st. boven de 23kg, 4 st. rond de 27kg, 2 rond de 30kg, 1 van 32,5kg en de topvis van rond de 38,5kg. Er zitten ook ca. 150 st. graskarper tot ca. 26kg. De foto’s van de vangsten die je onder het kopje “De vissen” kunt bekijken spreken voor zich. Prachtige vissen van het oude en nieuwe bestand die zich niet zomaar gewonnen geven. Voor veel vissers serieuze mogelijkheden om je PB scherper te stellen!.

De stekken

De visstekken zijn ruim van opzet en niet met de auto bereikbaar. Je spullen worden met de boot naar de stek toegebracht. Van diverse stekken kun je naar de Lodge lopen. Een aantal stekken is enkel met een boot bereikbaa (chateau, Meadows Point en Sanctuary). Er zijn 18 stekken waarvan 13 dubbelstekken en 5 single stekken. Iedere stek heeft zo z’n eigen spots en mogelijkheden. Kenmerkend is dat de meeste stekken door natuurlijke afbakeningen (lelievelden) zijn afgeschermd.

Faciliteiten

Op Cavagnac Lake draait het erom dat de gasten echt vakantie hebben. Er is dan ook de mogelijkheid om een all inclusive package te nemen (zelfs aan te raden) waarbij , als je wilt, het eten zelfs op de stek wordt bezorgd. Je kunt dan je tijd optimaal benutten om te vissen en echt relaxen en genieten van je vakantie. Naast het food package kun je en boot huren, een electro pakket, een voerboot, 4e hengel bijboeken en zijn er goede voorzieningen wat betreft de toiletten en douches.

10 meest gestelde vragen

Hier vind u het Regelement_Cavagnac_Lake

De stekkeuze gaat d.m.v. voorkeursoptie. Indien stek niet beschikbaar krijg je de beschikbare stekken door om daar een keuze uit te maken.

De auto kun je parkeren op de binnenplaats. De stekken bij de lodge zijn dicht bij de auto. Op de andere stekken heb je de auto niet vlakbij de stek. The Channel kun je wel de auto bij de stek parkeren.

Het gebruik van een bestuurbare voerboot is toegestaan.

Het gebruik van een (roei)boot is toegestaan. Let op! Gebruik van een zwemvest is verplicht. Deze kun je zelf meenemen maar een (roei)boot is ter plaatse ook beschikbaar tegen een meerprijs van € 40,00 per week.

Honden zijn toegestaan maar niet bij de stekken rondom de lodge en in de lodge i.v.m. de honden van de eigenaar.

Alleen freezer baits toegestaan. Het is NIET toegestaan om (tijger)noten en/of eigen partikels (welke dan ook) mee te nemen. Alleen de ter plaatste verkrijgbare partikels zijn toegestaan.

Cavagnac is geopend vanaf Maart tot en met Oktober. Aankomsttijden zijn vanaf 11 uur (niet eerder!) tot 15:00 uur en vertrek tijd is tussen 08:00 en 11:00 uur.

Er is een mogelijkheid voor een Food Package bestaande uit (ontbijt en diner) á € 300,00 p.p. Dit is zeker aan te bevelen en je kan dit bezorgt krijgen op de stek.

Er is vrijwel geen wier aanwezig. 100% garantie kunnen we hierop niet geven omdat dit per seizoen kan verschillen. Ook de mate hiervan is per seizoen en locatie verschillend.

Er is een supermarkt in de buurt evenals een bakker en tankstation.