KARPERVISSEN BIJ  CHINA LAKES (FRANKRIJK) VANAF € 370,00 P.P.!

1 week Cina Lake incl. 2 maaltijden per dag

495,- p.p.
 • Zaterdag t/m zaterdag
 • maart – november

1 week china lake Exclusief met 2 maaltijden per dag

3960,- p.w.
 • Zaterdag t/m zaterdag
 • maart – november

1 week Lac Noir incl. 2 maaltijden per dag

495,-p.p.
 • Zaterdag t/m zaterdag
 • maart – november

drive and survive mogelijk sinds dit jaar

325,-p.p
 • Zaterdag t/m zaterdag
 • maart – november
 • China Lakes zijn 2 meren van ca. 6,9 & 3,2 hectare

 • Totaal 14 visstekken

 • Maximaal 11 vissers

 • Huidige grootste karper is ca. 28 kg

 • Huidige grootste meerval is 45 kg+

 • Afstand: Breda 900km – Bruxelles 800km

CHINA LAKES

China Lakes kenmerkt zich als een zeer mooi gelegen merencomplex met een totale oppervlakte van ca. 35 hectare, met daarin 4 mooie meren. Dit complex ligt in Bretagne. Het meer China Lake is met ongeveer 6,8 hectare het grotste meer. Little China is ongeveer 2,4 hectare. Lac Noir is ongeveer 3,2 hectare groot (meerval en karper). Westwood lake zal de komende jaren nog helemaal onder handen genomen worden en is nog gesloten. China lakes is een schitterend complex waar heel veel mogelijk is, en waar u van allerlei luxe kunt genieten. Met een schitterend bestand aan prachtige spiegel- en schubkarpers met exemplaren tot maar liefst 30,8kg. China Lakes is in 2016 geopend en op dit moment zijn 2 van de 4 meren in gebruik voor vakantie gangers. 1 water is geopend voor het match vissen 

KARPERBESTAND

Op beide meren zit een mooi bestand aan vissen. China lake is 6,8 hectare groot en heeft een bestand van ongeveer 400 vissen. Met meerdere vissen boven de 25 kg waaronder een spiegel van 30.8kg is dit een uitstekend meer om een nieuw pb neer te zetten. Lac Noir is ongeveer 3,2 hectare groot en heeft een bestand van ongeveer 100 vissen. Dit meer is hoofdzakelijk opgezet om met 3 man op meerval en karper te vissen De grootse meerval op dit meer heeft een gewicht van 45kg+.

DE STEKKEN

De visstekken zijn allemaal ruim opgezet en met de auto te bereiken. Op China lake zijn totaal 11 stekken waar met maximaal 8 personen gevist mag worden. Op Lac Noir vis je met maximaal 3 vissers op meerval en karper . Er kunnen van te voren geen stekken geboekt worden (dit gaat d.m.v. loting). Alleen de VIP stek op China lake kun je van te voren reserveren. Dit is een 2 persoons chalet met ruime stek om met 2 personen optimaal te kunnen vissen.

FACILITEITEN

China lakes heeft een uitstekend clubhuis. Het clubhuis met restaurant ziet er echt geweldig uit, je komt echt in een gezellige sfeer terecht. Naast het clubhuis staat ook nog een groot 6 persoons stacaravan die van alle gemakken voorzien is. Een zeer mooi/schoon nieuw douch- en toiletgebouw, waar dames en heren hun eigen gescheiden ruimtes hebben. Alle prijzen zijn hier incl. maaltijden en het is dan ook niet mogelijk om zonder deze luxe te boeken. Dit bestaat uit ontbijt en avondeten van 2 gangen. Ook is het mogelijk om lunch broodjes, snacks en drinken in het restaurant te kopen. Het ontbijt wordt op uw stek bezorgd.

10 meest gestelde vragen

De stekkeuze gaat d.m.v. loting. Aankomst vanaf 10:00 uur, loting tussen 10:00 en 12:00 uur. Alleen de VIP stek kan van te voren vastgezet worden. U dient uw stek voor zaterdag 9:00 uur te hebben verlaten.

Het is niet toegestaan om de auto bij de stek te parkeren. Je kan je spullen bij de stek uit- en inladen. Daarna moet je de auto op de parkeerplaats zetten.

Voerboten zijn toegestaan.

Het gebruik van een (roei)boot is toegestaan. Let op! Gebruik van een zwemvest is verplicht. Deze kun je zelf meenemen maar een (roei)boot is ter plaatse ook beschikbaar tegen een meerprijs van € 40,00 per week.

Honden zijn NIET toegestaan.

Alleen freezer baits toegestaan. Het is NIET toegestaan om (tijger)noten en/of eigen partikels (welke dan ook) mee te nemen. Alleen de ter plaatste verkrijgbare partikels zijn toegestaan.

China Lakes is geopend van 18 maart t/m 25 november. Aankomsttijd is vanaf 10:00 uur (niet eerder!) en vertrek uiterlijk om 9:00 uur.

Eten is inbegrepen bij de prijs

Er is vrijwel geen wier aanwezig.

De dichtst bijzijnde supermarkt ligt op ongeveer 20 min. rijden. Tackleshop aanwezig voor klein materiaal en voer.