KARPERVISSEN BIJ  LA SAULE PAQUOT (FRANKRIJK) VANAF € 320,00 P.P.!

1 week

320,- p.p.
  • Zaterdag t/m zaterdag
  • maart – november

1 week Exclusief max 6 vissers

1780,- p.w.
  • Zaterdag t/m zaterdag
  • maart – november
  • La Saule Paquot is een meer van ongeveer 6 hectare

  • Totaal 14 visstekken

  • Maximaal 6 vissers

  • Huidige grootste karper is ca. 30 kg

  • Huidige grootste meerval is 45 kg+

  • Afstand: Breda 410 km – Bruxelles 310 km

La Saule Paquot

La Saule Paquot, is een pracht van een water en is gelegen in het prachtige France Marne.  Het water is een 5 hectare groot en is omgeven door prachtige natuur, je verblijft hier in een bivy.  De faciliteiten op het domein zijn van zeer goede aard en er is ook de mogelijkheid om je batterijen op te laden.  Het water is tussen de 3 en de 5 m diep en hier en daar kan je wat wier velden vinden. Het water heeft een mooi groot eiland en vele mooie plateau’s  waar de vis zich ophoud.

KARPERBESTAND

Het karperbestand op La Saule Paquot is echt waanzinnig. Het bestaat ongeveer uit een 160 tal vissen waarvan het gemiddelde gewicht echt zeer hoog ligt.  Al de vissen die er zwemmen zijn zeker de moeite waard om te mogen vangen.  Met enkele uitschieters van rond de 30kg, is het echt een geweldig water wat zeer de moeite waard is om keertje te bevissen. Niet alleen de gewichten zijn hier geweldig maar alle vissen zijn stuk voor stuk punt gaaf en zien er echt geweldig uit.

DE STEKKEN

Op het water zijn 14 stekken aanwezig.  Van de 14 stekken mogen er maximaal 6 stekken bezet worden door een maximaal van 6 personen. De stekken zijn allemaal ruim van opzet en meer dan voldoende groot om met een grote 2 persoons tent te bevissen.  Je kan met de auto  tot aan de stek komen , en deze mag daar ook blijven staan gedurende het verblijf. Ga niet onnodig met de auto rondjes rijden. Bent u van plan elke dag even weg te gaan zet dan uw auto voor bij het hek zodat u andere vissers niet tot last bent.

FACILITEITEN

Op het terrein is een basic toilet en douche aanwezig. Deze zijn zeer netjes onderhouden en mooi van opzet. Op de locatie zijn ook netten, weeg zakken en onthaak matten beschikbaar. In het clubhuis kunt u alle benodigde apparaten opladen.  Ook bestaat er de mogelijkheid om alle dagen te genieten van een heerlijk ontbijt en een lekker avondmaal. Tony en Julie de eigenaren van La Saule Paquot zullen er alles aan doen om u een geweldige vakantie te bezorgen.

10 meest gestelde vragen

De stekkeuze gaat d.m.v. loting. Aankomst vanaf 10:00 uur, loting tussen 10:00 en 11:00 uur.

Het is toegestaan om uw auto op de stek te parkeren.

Voerboten zijn toegestaan.

Het gebruik van een (roei)boot is toegestaan. Let op! Gebruik van een zwemvest is verplicht.

Honden zijn toegestaan in goed overleg.

Alle Partikels en bollen van goede kwaliteit zijn toegestaan. Tijgernoten mogen niet in grote hoeveelheden gevoerd worden. De eigenaar controleert alles goed.

La Saule Paquot is het hele jaar geopend. Aankomsttijd is vanaf 10:00 uur (niet eerder!) en vertrek uiterlijk om 10:00 uur.

Het is hier mogelijk om een compleet voedsel pakket bij uw boeking te nemen.

Er is wel wier aanwezig maar dit is zeer goed te bevissen.

De dichtst bijzijnde supermarkt ligt op ongeveer 10 min. rijden.