KARPERVISSEN BIJ ETANG DU RIS (FRANKRIJK) VANAF € 285,- P.P.!

1 week

285,-p.p.
 • Zaterdag t/m zaterdag
 • 4 stekken

1 week groot chalet

1400,-p.p.
 • Zaterdag t/m zaterdag
 • max. 6 pers.

1 week exclusief

2700,-p.w.
 • Zaterdag t/m zaterdag
 • max. 7 vissers.
 • Etang du Ris  is 8 hectare groot

 • 4 stekken. 3 dubbelstekken en 1  1 persoons stekken

 • De huidige grootste karper is 30kg

 • Bij exclusief maximaal 7 vissers

 • Afstand is 670 km van Breda en 580 van Brussel

ETANG DU RIS

Dit prachtige water van 8 hectare is gelegen op het schitterende domein de Saint Augustain. U zal versteld staan van de schoonheid van dit 1000 hectare grote domein, wat volledig is afgesloten. Dit water is open sinds maart 2018 en is voor die tijd nooit bevist. De dieptes van het water liggen tussen de 60 cm en de 3,5 meter, ook ligt er in het water een klein eilandje.

KARPERBESTAND

Het bestand bestaat uit ongeveer 250 vissen en is zeer gevarieerd. Met een top vis van ongeveer 30 kg is het de uitdaging meer dan waard. De kleinere vissen op het water zullen voor de nodige actie zorgen, wil je echter één van de top vissen van het water vangen zal je je tactiek hier zeker op moeten afstemmen. De vissen zien er allemaal op en top gezond uit, en het zijn echte vechtersbazen.

DE STEKKEN

De stekken op Etang Du Ris zijn ruim opgezet en zeer verzorgd, als ondergrond is er hier gekozen voor fijn grind. Op de stekken is meer dan voldoende ruimte om je bivy op te zetten. Bij eventuele regenval blijft er dan ook geen water staan op de stekken. De stekken zijn allemaal te bereiken met de wagen. Stek 1 is een 2 persoonsstek en is alleen te boeken met de lodge erbij, stek 2 is een 1 persoonsstek en stekken 3 en 4 zijn beiden 2 persoonsstekken.

FACILITEITEN

De accomodaties op Etang De Ris zijn op en top. De lodge, die je boekt als je op stek 1 wil zitten is voorzien van alle gemakken. Er zijn 2 slaapkamers met 2 persoons bedden, volledig ingerichte keuken met onder andere een ijskast en vriezer. De badkamer ziet er zeer netjes uit , en er is wifi bij het chalet aanwezig. De faciliteiten voor de overige stekken is ook zeer goed in orde, in het gebouw is er toilet en douche aanwezig, en is er ook de mogelijkheid tot laden van je batterijen. Ook is er een koelkast en een vriezer

10 meest gestelde vragen.

Hier vind u het Regelement Etang du Ris

Bij Etang du Ris is het mogelijk om stekken te boeken (geen loting).

Op alle stekken kunt u de auto bij de stek zetten.

Voerboot op alle stekken toegestaan.

Op du Ris is een roeiboot met elektro motor toegestaan. U kunt ook een boot huren.

Honden zijn toegestaan, mits u alles netjes achter laat.

Noten zijn verboden. Eigen partikels zijn toegestaan ,deze kunnen gecontroleerd worden.

Aankomst  11:30. Vertrek 10 uur.

Het is niet mogelijk om hier eten te kopen.

Er is vrijwel geen wier aanwezig. 100% garantie kunnen we hierop niet geven omdat dit per seizoen kan verschillen. Ook de mate hiervan is per seizoen en locatie verschillend.

Alles wat u nodig heeft is binnen een straal van `10 a 15 km te verkrijgen.