KARPERVISSEN BIJ ETANG LA PLANCHETTE (FRANKRIJK) VANAF € 225,00 P.P.!

1 week

225,-p.p.
 • Zaterdag t/m zaterdag
 • november t/m maart

1 week

325,-p.p.
 • Zaterdag t/m zaterdag
 • april t/m oktober

1 week exclusief

1350,-p.w.
 • Zaterdag t/m zaterdag
 • november t/m maart

1 week exclusief

1550,-p.w.
 • Zaterdag t/m zaterdag
 • april t/m oktober
 • Etang la Planchette is ca. 3 hectare groot

 • 5 visstekken, 4 x single en 1 x double

 • Maximaal 6 vissers

 • De huidige grootste vis is ca. 27.6kg

 • Afstand: Breda 330km – Bruxelles 230km

ETANG LA PLANCHETTE

Etang la Planchette is echt een prachtig water in een bijzonder fraai landschap. Een schilderachtige bestemming in het noorden van Frankrijk. Door de natuurlijke omgeving en de heerlijke ambiance kun je hier volop genieten van je visvakantie. Het is een goed verzorgde bestemming waar je echt een keer geweest moet zijn.

KARPERBESTAND

Er zit een mooi bestand aan vissen op Etang la Planchette met enkele topvissen van rond de 25kg, zowel schub- als spiegelkarper. De grootste vis op dit moment is 27.6kg. Het water biedt de vissen een variërend aanbod van natuurlijk voedsel van waterslakken, mossels, bloedwormen en watervlooien. Er zitten zowel vissen van het originele bestand op als van diverse latere uitzettingen. De vissen houden van kwalitatief goed aas (freezer baits en vers).

DE STEKKEN

De visstekken zijn met de auto goed bereikbaar en zijn ruim van opzet. Er is rondom het water een goed berijdbare weg. Je kan de auto bij de stek parkeren. Als de grond te zacht is, door een periode van regen dan worden de spullen bij de stek gebracht. Er zijn 4 single stekken en er is 1 double aan het eind van het meer. Je kan bij de reservering aangeven of je een voorkeur hebt voor de “double stek”

FACILITEITEN

In de lodge staat een vriezer die gebruikt kan worden als er voldoende ruimte is. Verder kan hier gegeten worden en is er elektra voor het opladen van de telefoon of accu’s van de voerboot. Denk er aan om een reisadapter mee te nemen. In de lodge kun je ook het huismerk Pallatrax boilies kopen, partikels en wat endteckle materiaal. Verder is de lodge uitgerust met en douche, wasbak en toilet.

10 meest gestelde vragen.

De stekken zijn vrij ruim van opzet. Er is 1 stek (de eiland-stek) voor 2 personen. deze stek is alleen vtv te boeken de rest gaat door middel van loting

De stekken zijn onder normale omstandigheden met de auto te bereiken. De auto mag je ook bij de stek laten staan.

Het gebruik van een bestuurbare voerboot is toegestaan. Let bij en met het gebruik op voor mede-vissers.

Het gebruik van een roeiboot is toegestaan. Let op! Gebruik van een zwemvest is verplicht en moet je zelf meenemen

Honden zijn toegestaan maar hier zijn regels gebonden.

Alleen freezer baits zijn toegestaan,. Je kan boilies en partikels ter plaatse kopen en betalen. Geef bij je boeking aan wat je wilt hebben.

geen informatie

160,00 p.p.p.w bestaande uit ontbijt bij je stek en avondeten met een drankje in de lodge. Ook per dag mogelijk

Er is vrijwel geen wier aanwezig. Maar 100% garantie kunnen we hierop niet geven omdat dit per seizoen kan verschillen. Ook de mate hiervan is per seizoen en locatie verschillend.

 

Alles wat u nodig heeft is binnen een straal van `10 km te verkrijgen.