KARPERVISSEN BIJ ETANG LA SAUSSAIE (FRANKRIJK) VANAF € 3000 P.W.!

1 week exclusief

3000,-p.w.
  • Zaterdag t/m zaterdag
  • heel het jaar open
  • Etang la Saussaie is ruim 3 hectare groot

  • 12 visstekken

  • Maximaal 6 vissers

  • De huidige grootste vis is ca. 30kg

  • Afstand: Breda 470km – Bruxelles 370km

ETANG LA SAUSSAIE

Saussaie is echt een paradijs als je het hebt over de uitstraling van dit water en de stekken die er omheen liggen. Deze geweldige locatie in het noorden van Frankrijk biedt al het moois wat je nodig hebt om een geweldige visvakantie te hebben. Ben jij opzoek naar een uitdaging, dan moet je dit water zeker proberen.

Karperbestand

Er zit een zeer mooi bestand aan vissen op Etang la Saussaie met enkele top vissen van rond de 30kg, zowel schub- als spiegelkarper. Het water is niet heel erg groot maar het gemiddelde gewicht hier licht dik boven de 17kg. Op Saussaie zitten zeer veel wonderbaarlijk schone vissen die de 20kg grens gepasseerd en toppers rond de 30kg.

De stekken

De vis stekken zijn met de auto goed bereikbaar en zijn ruim van opzet. Na het uitpakken moet de auto op de algemene parkeerplaats gezet worden. Rondom het water liggen 14 stekken waarvan 1 dubbelstek. Totaal worden er per week maximaal 6 vissers toegelaten zodat iedereen normaal de ruimte heeft om normaal te kunnen vissen. De stek keuze word door middel van loting bepaald.

Faciliteiten

In de lodge staat een vriezer die gebruikt kan worden als er voldoende ruimte is. Ook is er een gezamelijke keuken aanwezig waar gekookt kan worden. Nette toiletten en douches. Verder kan hier gegeten worden en is er elektra voor het opladen van de telefoon of accu’s van de voerboot. Denk er aan om een reisadapter mee te nemen. Verder is er een mogelijkheid om de lodge te huren die aan het water staat. Bel ons voor meer info.

10 meest gestelde vragen.

De stekkeuze gaat d.m.v. loting. Als je de dubbelstek wilt hebben met 2 personen kun je dit aangeven.

De stekken zijn onder normale omstandigheden met de auto te bereiken. Nadat je de spullen hebt uitgeladen moet je de auto op de parkeerplaats zetten.

Het gebruik van een bestuurbare voerboot is toegestaan.

Het gebruik van een roeiboot is NIET toegestaan

Honden zijn NIET toegestaan.

Het is toegestaan om eigen partikels te gebruiken. Je dient deze bij aankomst te laten controleren door de beheerder

Etang la Saussaie is het gehele jaar geopend. Informeer naar het interessant winterticket (dec – maart) Het water bevindt zich op een prive terrein met toegangspoort

In de lodge heb je de beschikking over een fornuis en oven/magnetron. Je kan hier ook afwassen en een wasje draaien.

Er is vrijwel geen wier aanwezig. 100% garantie kunnen we hierop niet geven omdat dit per seizoen kan verschillen. Ook de mate hiervan is per seizoen en locatie verschillend.

Alles wat u nodig heeft is binnen een straal van `10 km te verkrijgen.