KARPERVISSEN BIJ ETANG LA SAUSSAIE (FRANKRIJK) VANAF € 375,00 P.P.!

1 week

375,-p.p.
 • aankomst nvt
 • winter ticket

1 week

395,-p.p.
 • Zaterdag t/m zaterdag
 • maart t/m november

1 week exclusief

2350,-p.w.
 • Zaterdag t/m zaterdag
 • maart t/m november
 • Etang la Saussaie is ruim 3 hectare groot

 • 14 visstekken

 • Maximaal 6 vissers

 • De huidige grootste vis is ca. 30kg

 • Afstand: Breda 470km – Bruxelles 370km

ETANG LA PLANCHETTE

Etang la Planchette is echt een prachtig water in een bijzonder fraai landschap. Een schilderachtige bestemming in het noorden van Frankrijk. Door de natuurlijke omgeving en de heerlijke ambiance kun je hier volop genieten van je visvakantie. Het is een goed verzorgde bestemming waar je echt een keer geweest moet zijn.

Karperbestand

Er zit een mooi bestand aan vissen op Etang la Planchette met enkele topvissen van rond de 25kg, zowel schub- als spiegelkarper. Het water biedt de vissen een variërend aanbod van natuurlijk voedsel van waterslakken, mossels, bloedwormen en watervlooien. Er zitten zowel vissen van het originele bestand op als van diverse latere uitzettingen. De vissen houden van kwalitatief goed aas (freezer baits en vers).

De stekken

De visstekken zijn met de auto goed bereikbaar en zijn ruim van opzet. Er is rondom het water een goed berijdbare weg. Je kan de auto bij de stek parkeren. Als de grond te zacht is, door een periode van regen dan worden de spullen bij de stek gebracht. Er zijn 4 single stekken en er is 1 double aan het eind van het meer. Je kan bij de reservering aangeven of je een voorkeur hebt voor de “double stek”

Faciliteiten

In de lodge staat een vriezer die gebruikt kan worden als er voldoende ruimte is. Verder kan hier gegeten worden en is er elektra voor het opladen van de telefoon of accu’s van de voerboot. Denk er aan om een reisadapter mee te nemen. In de lodge kun je ook het huismerk Pallatrax boilies kopen, partikels en wat endteckle materiaal. Verder is de lodge uitgerust met en douche, wasbak en toilet.

10 meest gestelde vragen.

De stekkeuze gaat d.m.v. loting. Als je de dubbelstek wilt hebben met 2 personen kun je dit aangeven.

De stekken zijn onder normale omstandigheden met de auto te bereiken. Nadat je de spullen hebt uitgeladen moet je de auto op de parkeerplaats zetten.

Het gebruik van een bestuurbare voerboot is toegestaan.

Het gebruik van een roeiboot is NIET toegestaan

Honden zijn NIET toegestaan.

Het is toegestaan om eigen partikels te gebruiken. Je dient deze bij aankomst te laten controleren door de beheerder

Etang la Saussaie is het gehele jaar geopend. Informeer naar het interessant winterticket (dec – maart) Het water bevindt zich op een prive terrein met toegangspoort

In de lodge heb je de beschikking over een fornuis en oven/magnetron. Je kan hier ook afwassen en een wasje draaien.

Er is vrijwel geen wier aanwezig. 100% garantie kunnen we hierop niet geven omdat dit per seizoen kan verschillen. Ook de mate hiervan is per seizoen en locatie verschillend.

Alles wat u nodig heeft is binnen een straal van `10 km te verkrijgen.