KARPERVISSEN BIJ HOMARD (FRANKRIJK) VANAF € 1175,- P.W.!

1 week exclusief

1175,-p.w.
  • max. 4 personen
  • Drive & Survive
  • Homard is 7 hectare groot

  • 6 stekken, waarvan 1 mooie groepsstek.

  • De huidige grootste karper is 33kg +

  • Kan alleen exclusief maximaal 4 vissers

  • Afstand is 470km van Breda en 370 van Brussel

HOMARD

Homard is een mooi water om met 4 personen je vis vakantie te houden. Omdat het water 7 hectare groot is heb je alle 4 erg veel ruimte om lekker te kunnen vissen. Je zit er heerlijk in de natuur en je hebt het gehele water voor jullie zelf. Het water is rond de 2.5 met diep en er zwemmen verschrikkelijk mooie grote vissen op. Omdat dit water vanaf eind 2018 pas officieel geopend is voor de visserij is de verwachting dat er nog een aantal verrassingen uit komen de komende tijd.

KARPERBESTAND

Er zit een heel mooi bestand aan vissen op Homard. Omdat er op dit water echt zeer veel kreeft zit groeit de vis hier echt als een malle. Op dit water zwemmen meerdere 30kg plus vissen rond en ook vele vissen tussen de 20 en 25kg. De 4 top vissen van dit water die nu gevangen zijn gaan tot over de 34kg. Er zwemmen vele zeer mooie spiegels en schubs maar ook enkele graskarpers die ver de 30kg over gaan met vaak een lengte van 1.2m of meer.

DE STEKKEN

De visstekken zijn allemaal wat kleinere stekken op 1 na. Deze stek zit precies op een punt in het midden van het water. Vanaf deze stek kan je met 4 personen in principe het hele water bevissen. Het mooie van deze stek is dat er ook een chaletje staat met een groot afdak waaronder je heerlijk kan koken en in de schaduw kan zitten.

FACILITEITEN

Op Homard staat een leuk chaletje met een mooi afdak, toilet en een primitieve douche. Wilt een normale douche nemen dan is het ook mogelijk om in het dorpje te douchen bij een plaatselijk hotel naast de bakker. Op een paar honderd meter ligt een begraafplaats waar u vers drinkwater kunt halen. De supermarkt ligt op ongeveer 1 km van het meer. Ook kunt u in het dorpje eten halen of bestellen. De bakker is ook geopend op zondag morgen.

10 meest gestelde vragen.

Hier vind u het REGLEMENT Homard

U kunt zelf kiezen waar u gaat zitten omdat u het meer exclusief huurt.

U kunt uw auto op uw stek parkeren.

Voerboot is toegestaan.

Op Homard is een roeiboot met elektro motor toegestaan.

Honden zijn toegestaan, mits u alles netjes achter laat

Alle partikels zijn toegestaan

Aankomst 11 uur. Vertrek 10 uur.

Er is vrijwel geen wier aanwezig. 100% garantie kunnen we hierop niet geven omdat dit per seizoen kan verschillen. Ook de mate hiervan is per seizoen en locatie verschillend.

Het is hier niet mogelijk om een food package te krijgen

Alles wat u nodig heeft zit op maximaal 2km afstand.