KARPERVISSEN BIJ  LAC BALEINE (FRANKRIJK) VANAF € 315,00 P.P.!

1 week

315,- p.p.
 • Zaterdag t/m zaterdag
 • maart tm november

1 week

2850,- p.w.
 • Zaterdag t/m zaterdag
 • maart tm november

combi winterticket

375,-p.p.
 • enkele exemplaren beschikbaar Baleine/Saussaie
 • van december tot maart
 • Lac Baleine is ruim 9 hectare groot

 • 23 visstekken

 • Maximaal 12 vissers

 • De huidige grootste vis is ruim 34kg

 • Afstand: Breda 460km – Bruxelles 360km

LAC BALEINE

Lac Baleine is een lang gestrekt water (ca. 1 km lengte) met 2 eilanden. De afgelopen 10 jaar heeft de omgeving zich op een natuurlijke manier kunnen ontwikkelen en tot 2015 is er weinig gevist. Sinds dat Lac Baleine geopend is als betaalwater komen er nog altijd verrassende vangsten uit. Niet alleen vanwege de groei van de vissen maar ook niet eerder gevangen exemplaren. Met gezond verstand vissen met visveilige systemen is wat met hanteerd. Verder zijn er geen overdaad aan allerlei regels. De bodem bestaat hoofdzakelijk uit klei, zand en gravel. Er is wiergroei aanwezig. Dit kan het ene jaar wat meer zijn dan het andere jaar en is mede afhankelijk van de weersomstandigheden.

KARPERBESTAND

Er zit een ruim aantal vissen in het meer die gedurende de dag het meer rond trekken. Zodoende heeft iedereen kans om een vis te vangen los gezien van de stek die je hebt gekregen. Natuurlijk zijn er vissen die zo hun voorkeur hebben voor stek en is dit afhankelijk van het jaargetijde en de weersomstandigheden. De grootste vis is ca. 34kg. Het vermoeden is dat er nog enkele zware vissen rondzwemmen die nog niet eerder zijn gevangen.

DE STEKKEN

De stekken zijn met de auto goed bereikbaar en zijn ruim van opzet. Eind 2015 is er gestart met het aanleggen van grind op het rijpad. Hierdoor zal het ook in natte priodes beter berijdbaar blijven. In het voorjaar en tijdens periodes dat het gedurende langere tijd heeft geregend kan het aan de noordkant van het meer slecht begaanbaar zijn. In 2016 zal ook op dit stuk weg grind gestort worden. Mocht de situatie niet goed zijn dan wordt maar vanaf één zijde van het meer gevist. Er zijn zowel single en dubbel stekken aanwezig.

FACILITEITEN

De aanwezige voorzieningen zoals douche en toiletten zijn basic, schoon en goed verzorgd. Supermarkt, hengelsportzaak en bakker zitten op een korte afstand rijden met de auto. Elektriciteit is aanwezig voor opladen van de telefoon of accu’s door middel van een aantal grote zonnepanelen.

10 meest gestelde vragen.

Hier vind u het Regelement_Lac_Baleine

De stekken worden door middel van loting verdeeld. Zorg dat u om 11 uur aanwezig bent.

De stekken worden door middel van loting verdeeld. Zorg dat u om 11 uur aanwezig bent.

Voerboot is toegestaan.

Het gebruik van een boot met elektro motor is toegestaan.

 

Honden zijn niet toegestaan, maar wij kunnen dit altijd in de aanvraag meenemen.

Noten zijn niet toegestaan om te voeren, maar wel als haakaas. Ter plaatsen is mais te verkrijgen . Partikels mag u zelf meenemen mits deze goed bereid zijn

Aankomst 13 uur. Vertrek 10 uur.

Het is niet mogelijk om een food package te bestellen.

Er is wier aanwezig maar dit zijn wier bedden waar u gewoon normaal op kunt vissen.

De supermarkten liggen binnen 10min rijden van het water hier is ook een tankstation aanwezig.