KARPERVISSEN BIJ LAC DU CHARMANT (FRANKRIJK) VANAF € 380,- P.P.!

1 week

380,-p.p.
 • Zaterdag t/m zaterdag
 • 5 stekken

1 week caravan huur

300,-Per stek
 • Zaterdag t/m zaterdag
 • 5 stekken

1 week exclusief

2100,-p.w.
 • Zaterdag t/m zaterdag
 • 5 stekken
 • Lac du Charmant is 5 hectare groot

 • 5 stekken. 1 dubbelstekken

 • De huidige grootste karper is 26kg

 • Bij exclusief maximaal 6 vissers

 • Afstand is 850 km van Breda en 730 van Brussel

LAC CHARMANT

Lac Charmant is een betaalwater van een ruim 5 hectare groot, gelegen in een zeer bosrijke omgeving. In dit water zit echt een ongelooflijk bestand aan mooie dikke vissen boven de 15 kg. De eigenaar is nog steeds druk aan het verbouwen aan 1 kant van het water om alles top te maken voor de vissers. Ook gaan de 2 caravans die er staan waarschijnlijk vervangen worden door kleine  chaletjes. 

KARPERBESTAND

De huidige eigenaar van charmant was voorheen de eigenaar van Negreloube. Gelukkig heeft James alle vissen boven de 15kg (z’n 200 stuks) meegenomen naar dit water en  bij het huidige bestand uitgezet. Op Lac Charmant zwommen ongeveer nog circa 200 karpers. De twee toppers van Negreloube zijn overgezet ( beide ruim boven de 30 kg.) en er kwamen bij de afnetting van Negreloube ook nog 2 nieuwe 60 lbs vissen in het net , evenals vele karpers boven de 20 kg. en enkele boven de 25 kg.  De top vissen van het oude bestand zaten toen  rond de 27 kg.

DE STEKKEN

De vis stekken zijn allemaal nieuw aangelegen en zien er echt top uit. Aan de overkant van het huis zijn 3 stekken waarvan 1 dubbelstek. Hier vandaan kan echt perfect in de de bomenrij aan de loze zijde gevist worden. Tegenover deze stekken zijn de 2 laatste stekken met beide een caravan die u apart kunt huren. De eigenaar is van plan om de caravans weg te gaan halen om er 2 chaletjes neer te zetten. Wij houden u op de hoogte. 

FACILITEITEN

Op Charmant is er aan de kant van het huis een mooie douche en toilet gelegenheid. Omdat je niet met de auto op je stek kan komen moet je er rekening gehouden worden dat je een stukje moet lopen. Kruiwagen is aanwezig. Supermark zit op een 15 min rijden. Er staan nu ook 2 mooie caravans waar toilet en tv en keukentje in zit zodat u niet verplicht met de tent hoeft te vissen. 

10 meest gestelde vragen.

Hier vind u het Reglement Lac Charmant

De stekkeuze  kunt u bij uw boeking bepalen als u een caravan stek neemt. Alle andere stekken worden door middel van loting verdeeld.

Het is op de helft van de stekken niet mogelijk om bij de stekken te komen. Kruiwagen aanwezig.

Het is toegestaan om een voerboot te gebruiken mits u in uw eigen vak blijft.

Roeiboten zijn niet toegestaan.

Honden toegestaan alleen in overleg.

Noten zijn verboden. Alleen freezerbaits en het is niet toegestaan om zelf partikels mee te nemen.

Aankomst 12 uur. Vertrek 10 uur.

Het is mogelijk om een food package te nemen. Ontbijt en avond eten €150,-

Er is vrijwel geen wier aanwezig. Maar 100% garantie kunnen we hierop niet geven omdat dit per seizoen kan verschillen. Ook de mate hiervan is per seizoen en locatie verschillend.

Alles wat u nodig heeft kunt u halen binnen de 15 km