KARPERVISSEN BIJ LAC DU GRAND FONTENAY (FRANKRIJK) VANAF € 260,00 P.P.!

1 week bivy

260,-p.p.
 • Zaterdag t/m zaterdag
 • Heel het jaar geopend

1 week 1pers. chalet

375,-p.p.
 • Zaterdag t/m zaterdag
 • 18 stekken

1 week mobile home

945,-p.p.
 • Zaterdag t/m zaterdag
 • 18 stekken

1 week exclusief

4100,-p.w.
 • Zaterdag t/m zaterdag
 • incl alle chalets en stroom
 • Lac du grand Fontenay is 22 hectare groot

 • 17 stekken, 6 dubbelstekken en 11 single stekken

 • Max. 21 vissers / 23 vissers bij exclusieve meeraf

 • De huidige grootste karper is ca. 28kg

 • Afstand: Breda 520km – Bruxelles 420km

LAC DU GRAND FONTENAY

Lac du grand Fontenay is een nieuwe parel binnen de karperwateren die in Frankrijk beschikbaar zijn voor een fantastische karpervisvakantie. Met een wateroppervlakte van 22 hectare verdeeld over de aanééngesloten plassen is het een groot water. Het water is grotendeels omgeven door bomen en struiken. Je kunt hier verblijven met een bivy maar het is ook mogelijk om een stacaravan te huren (2 vissers en 4 niet vissers) of gebruik te maken van een eenvoudig chalet (1 persoons). Er zijn goede faciliteiten beschikbaar zoals goede douches, toiletten en bij het clubhuis is stroom en WIFI gratis beschikbaar. Ook is er op verschillende stekken elektriciteit beschikbaar. De waterdieptes variëren van ca. 2 tot ruim 5 meter diepte

KARPERBESTAND

Er zit een groot en mooi bestand aan vissen op Lac du grand Fontenay. Toen het water 3 jaar geleden werd gesloten zwommen er een aantal toppers rond van 27/28kg. De afgelopen 3 jaar is er niet gevist. Met de nieuwe uitzet zijn er een hoop nieuwe mooie vissen bijgezet. Meerdere graskarpers tot over de 20kg. Een groot aantal karpers. Er is een mega steur van ca. 50kg en meer dan 2 meter, grote silverkarper, prachtige koikarpers en ook meerval tot ver over de 2 meter. De verwachting is dan ook dat op niet al te lange termijn de eerste 30kg vis gevangen zal worden. Verder is er een fraai bestand aan 40, 30 en 20 ponds karpers aanwezig. Prachtige vissen van het oude en nieuwe bestand die zich niet zomaar gewonnen geven.

DE STEKKEN

De meeste visstekken zijn met de auto goed bereikbaar en zijn ruim van opzet. Er is rondom het water een goed berijdbare weg. Je kan de auto op de meeste stekken bij de stek parkeren om je spullen uit te laden. Daarna moet je de auto op de parkeerplaats zetten. Op de eiland stek kun je niet met de auto bij de stek komen. Hier zal je een stukje moeten lopen met je spullen. Je kan de auto wel vlakbij parkeren. Er zijn in totaal 17 stekken waarvan 6 dubbelstekken (al dan niet in combinatie met accommodatie) en 11 single stekken. Geef bij het boeken als optie aan welke stek je voorkeur heeft. De indeling van de stekken gaat op stekvoorkeur. Bij exclusieve meerafhuur kun je kiezen voor loten of zelf bepalen wie waar gaat zitten. Er zijn maximaal 23 vissers toegestaan. Je mag gebruik maken van voerboten vanaf alle stekken bij exclusieve meerafhuur en in het laagseizoen.

FACILITEITEN

Op Lac du grand Fontenay zijn er 2 stacaravans beschikbaar voor max. 2 vissers en 4 niet-vissers. Deze zijn gekoppeld aan vaste steknummers. Op stek 2 staat een stacaravan en op stek 3. Stek 16 en 17 hebben een eenvoudig houten chalet met alleen stroom waardoor geen bivy nodig is. Er is een clubhuis aanwezig en er is een apart gebouw met daarin douches, wasbakken en toiletten. In de stacaravans is er stroom aanwezig, douche en toilet en een eenvoudige keuken en 2 bedden (2 persoon). Bekijk de uitgebreide informatie onder “Accommodatie” voor meer details.

10 meest gestelde vragen.

Bij Fontenay is het mogelijk om stekken te boeken (geen loting).

De stekken zijn onder normale omstandigheden met de auto te bereiken.

Voerboot is toegestaan.

Een boot is alleen toegestaan bij exclusieve afhuur.

Honden zijn toegestaan, mits u alles netjes achter laat.

Noten mogen alleen als haakaas gebruikt worden (niet om me te voeren). Partikels mag u zelf meenemen mits deze goed bereid zijn.

Aankomst 13 uur. Vertrek 10 uur

Het is niet mogelijk om een food package te nemen.

Er is vrijwel geen wier aanwezig. 100% garantie kunnen we hierop niet geven omdat dit per seizoen kan verschillen. Ook de mate hiervan is per seizoen en locatie verschillend.

Deze liggen op maximaal 10 minuten rijden van het water