KARPERVISSEN BIJ LAC DU JARDIN (FRANKRIJK) VANAF € 350,00 P.P.!

1 week

350,- p.p.
 • Zaterdag t/m zaterdag
 • max. 4 vissers

exclusieve meerafhuur

900,-p.w.
 • Zaterdag t/m zaterdag
 • max. 2 vissers

1 week

1300,-p.w.
 • Zaterdag t/m zaterdag
 • max. 3 of 4 vissers
 • Lac du Jardin is ruim 2 hectare groot

 • 5 stekken, maximaal 4 vissers

 • Luxe lodge aanwezig

 • De huidige grootste vis is bijna 29.5kg

 • Afstand: Breda 430km – Bruxelles 330km

LAC DU JARDIN

Lac du Jardin is een fantastisch mooi water van zo’n 2 hectare gelegen vlakbij Vitry-le-Francois. Het water kenmerkt zich door het karakteristieke gevoel van een Franse tuin, waar de naam Lac du Jardin dan ook van afgeleid is. Het is een zeer verzorgde locatie op alle fronten. Mooie stekken, netjes en bijgehouden omgeving en een luxe lodge met alle gemakken voorzien. Het water is grotendeels omgeven door bomen en struiken. Normaal gesproken verblijf je in je bivy maar het is mogelijk om met 1 á 2 personen te overnachten in de lodge. Dit kan alleen bij exclusieve afhuur van het water. Honden zijn toegestaan maar enkel bij exclusieve afhuur. Het is een uitdagend water die z’n geheimen niet zomaar prijs geeft.

KARPERBESTAND

Lac du Jardin heeft wel een bestand waar menig meer jaloers op zal zijn. Dit water heeft echt een zeer mooi bestand dat zeer hard groeit. De prachtige punt gave schubs die in het water van Colin en Ann rond zwemmen doet vele vissers het hart sneller laten kloppen. Met meer dan 30 vissen op dit relatief kleine water die dik de 18kg overgaan is dit echt een water waar je eens geweest moet zijn voor prachtige dikke vissen. Voerboten zijn hier toegestaan zodat je ook de vissen die zich in de kleine hoekjes verborgen houden kan vangen. Omdat de vissen hier hard groeien gaan we er van uit dat de eerste 30kg plus er snel uit zal komen. 

DE STEKKEN

De visstekken zijn op enkele 10 tallen meters met de auto bereikbaar. De stekken zijn ruim van opzet en je hebt voldoende water om met z’n vieren te bevissen. Je hebt een ingang voor de auto bij de voorkant en de achterkant van het water. De bepaling van de stekken gaat op basis van loting indien niet exclusief afgehuurd. Er zijn maximaal 4 vissers toegestaan. Je mag gebruik maken van voerboten vanaf alle stekken. Een roeiboot is niet toegestaan. Op alle stekken is elektra aanwezig.

DE LODGE

Op Lac du Jardin is een luxe lodge aanwezig. Bij exclusieve afhuur is het mogelijk om hier met 1 persoon in te slapen. Ideaal ook voor gezinnen waarbij vrouw en/of kind in de lodge kan overnachten. Je kan vanuit de lodge vissen op stek 1 en 2 maar u moet wel een tent opzetten bij uw hengels. Er staat een grote tafel met afdak waar je droog en in de schaduw kan zitten. Het is mogelijk om een Food Package te nemen waarbij je dagelijks een ontbijt en warme maaltijd krijgt. De lodge en alle lossen stekken aan de andere zijde van het water hebben stroom. Het chalet heeft een 4 pits gasfornuis en keukenblok met eettafel, stoom douche cabine en toilet. 

10 meest gestelde vragen.

Hier vind u het Regelement_Lac_du_Jardin

Bij Jardin is het mogelijk om stekken te boeken (geen loting).

De auto komt niet op de stek zelf te staan maar de afstand tussen stek en auto zijn goed te doen. Eigenaar helpt met de stekken die verder van de auto liggen.

Het gebruik van een bestuurbare voerboot is toegestaan.

Boten zijn op Jardin niet toegestaan. De eigenaar heeft een boot mocht u een vis hebben die zich vast zwemt neem dan contact op met de eigenaar.

Honden zijn toegestaan bij exclusieve afhuur.

Alleen freezers toegestaan. Partikels zijn bij eigenaar te koop maar ook boilies. Noten verboden.

Aankomst 12 uur. Vertrek 10 uur.

Het is mogelijk om eten te bestellen voor de hele week. Ontbijt en avond eten voor €150,- pp

Er is vrijwel geen wier aanwezig. Maar 100% garantie kunnen we hierop niet geven omdat dit per seizoen kan verschillen. Ook de mate hiervan is per seizoen en locatie verschillend.

Deze liggen op maximaal 10 minuten rijden van het water.