KARPERVISSEN BIJ LAKE JALONS (FRANKRIJK) VANAF € 260,00 P.P.! 

1 week

260,-p.p.
 • Zaterdag t/m zaterdag
 • per visser

chalet met 1 visser

475,-p.p.
 • Zaterdag t/m zaterdag
 • 1 visser met max. 1 niet visser

chalet met 2 vissers

700,- p.w.
 • Zaterdag t/m zaterdag
 • 2 vissers met max. 2 niet vissers zaterdag – zaterdag

1 week exclusief met chalet

1150,- p.w.
 • Zaterdag t/m zaterdag
 • max. 4 vissers
 • Lake Jalons is ca. 2,5 hectare groot

 • Er zijn 2 dubbelstekken

 • Max. 4 vissers

 • De huidige grootste karper is ca. 26kg

 • Afstand: Breda 350km – Bruxelles 250 km

LAKE JALONS

Dit mooie water van ca. 2,5 hectare ligt vlakbij het plaatsje Jalons. Het water is in eigendom van een Franse viskweker. Lake Jalons is voorzien van basic faciliteiten. Er zijn 2 dubbelstekken voor max. 4 vissers. Het water is omgeven door bomen en struiken en ligt in de landerijen. Aan de ene zijde liggen omgevallen bomen in het water en ziet het er wat ruiger uit. Aan de andere zijde ligt een mooie lelieveld wat beiden aantrekkelijke plekken zijn voor de karper.

KARPERBESTAND

Het bestand bestaat uit schub-, spiegel- en zilverkarper. De zwaarste karper is momenteel rond de 25kg. De zwaarste zilverkarper heeft een gewicht van 37kg! Deze is eind 2016 uitgezet samen met nog 4 zilverkarpers vanaf 27kg. Het is toegestaan om een voerboot en/of roeiboot te gebruiken. Obstakelvissen kan, maar doe dit alleen als je de beschikking hebt over een roeiboot.

DE STEKKEN

De stekken zijn met de auto bereikbaar. Na het uitladen van je visspullen moet je de auto op de parkeerplaats bij de ingang zetten. Het chalet ligt midden in het meer dus je moet er met een boot naar toe. Er zijn 2 dubbelstekken waarbij je per stek het halve meer ter beschikking hebt. Honden zijn toegestaan maar deze moet je wel bij de stek houden en mag geen overlast geven voor andere vissers.

FACILITEITEN

De aanwezige voorzieningen zoals douche en toiletten zijn basic. Er is een douche met warm water. Het toilet is een droogtoilet, wat betekent dat je na bezoek een schep zaagsel erin moet doen om het af te dekken. Voor eventuele vrouwelijke bezoekers kan dit wat minder aantrekkelijk zijn. In de omgeving is een supermarkt voor je boodschappen (10 – 15min). Elektriciteit is er alleen als 12Volt voor het opalden van je telefoon. Opladen van accu’s kan door de bailiff bij hem thuis gedaan worden. Hij neemt de accu dan mee en brengt de accu’s opgeladen weer terug

10 meest gestelde vragen.

Veelgestelde vragen

Hier vind u het Regelement_lake_jalons

Bij Jalons gaat de stekverdeling door loting op het chalet na.

Het is niet mogelijk om uw auto bij de stek te laten staan. In en uitladen op de stek is geen probleem.

Voerboot is toegestaan.

Het gebruik van een boot met elektro motor is toegestaan.

Honden zijn toegestaan, mits u alles netjes achter laat.

Alle partikels zijn toegestaan mits deze goed bereid zijn. Noten minimaal voeren.

Aankomst 12 uur. Vertrek 10 uur.

Het is niet mogelijk om een food package te nemen.

Er is vrijwel geen wier aanwezig. 100% garantie kunnen we hierop niet geven omdat dit per seizoen kan verschillen. Ook de mate hiervan is per seizoen en locatie verschillend.

Deze liggen op maximaal 10 minuten rijden van het water