KARPERVISSEN BIJ PEUPLIER (FRANKRIJK) VANAF € 275,- P.P.!

1 week

275,- p.p.
  • Zaterdag t/2 pers. op dubbelstekm zaterdag

1 week

400,-p.p.
  • 1 pers. op dubbelstek

1 week exclusief

850,- Max 2 personen
  • max 2 personen

1 week exclusief

1200,-3 of 4 personen
  • 3 of 4 personen
  • Peuplier is 3 hectare groot

  • met 2 dubbelstekken

  • De huidige grootste karper is ca. 27.5kg

  • Bij exclusief maximaal 4 vissers

  • Afstand: Breda 348km – Bruxelles 260km

L’ÉTANG  DU PEUPLIER

L’étang du Peuplier is een fantastisch mooi water van ongeveer 7 hectare, en is gelegen in een gebied waar meerdere karperwateren gevestigd zijn. Het is gelegen te midden van het groen vlak aan de rivier de L’oise. De gemiddelde diepte van het water is ongeveer 3m, het meer heeft een zanderige bodem met hier en daar wat wier velden maar deze zijn niet overdreven. Elk visser zowel beginnend als ervaren kan hier rustig zijn ding doen. Gezien de redelijke korte afstand is dit water perfect voor een lang weekend of natuurlijke voor een hele week. Het water is zeer mooi opgezet en rustig gelegen en is maar te bevissen van 1 zeide van het water. 

KARPERBESTAND

Het bestand dat er rondzwemt is zeer mooi en gevarieerd. Tussen de schub en spielgelkarpers zwemmen er ook nog enkele koi’s rond. 2 Graskarpers en 2 steuren vervolledigen het gehele bestand. Met een topvis van 27.5kg, en verschillende vissen tussen de 10 en 19kg, is dit niet echt een bakkenwater, maar meer dan de moeite waard om deze uitdaging aan te gaan. Maar door de zeer goede kwaliteit van het water zullen de vissen hier zeker de nodige kilo’s aankomen.

DE STEKKEN

Er zijn op L’étang du Peuplier 2 stekken aanwezig, en deze mogen door 2 personen bevist worden. De stekken zijn zeer ruim opgezet en zijn allebei met de auto te bereiken en deze mag je ook op je stek laten staan. Op de stekken heb je meer dan voldoende ruimte om 2 bivys neer te zetten. Er is ook een lodge aanwezig deze is enkel te boeken als je het meer exclusief afhuurt, en je mag dan ook vissen vanuit de lodge. Stekkeuze is mee te delen bij de boeking van het water.

FACILITEITEN

Op L’étang du Peuplier is een lodge aanwezig. Deze is enkel te boeken bij exclusieve afhuur. De lodge is voor zien van het nodige comfort. Ook is er een douche en toilet aanwezig voor de gasten op de andere stekken. Nieuwe foto’s volgen 

10 meest gestelde vragen.

Bij Peupliers  is het mogelijk om stekken te boeken (geen loting).

De stekken zijn onder normale omstandigheden met de auto te bereiken.

Voerboot is toegestaan.

Het gebruik van een boot met elektro motor is toegestaan.

Honden zijn toegestaan, mits u alles netjes achter laat.

Het is toegestaan om partikels zelf mee te nemen mits deze goed bereid zijn. Noten alleen aan de hair en kleine beetjes door de partikels.

Aankomst 11 uur. Vertrek 10 uur

Het is niet mogelijk om een food package te nemen.

Er is wier aanwezig maar dit zijn wier bedden waar u gewoon normaal op kunt vissen.

Deze liggen op maximaal 10 minuten rijden van het water.