KARPERVISSEN BIJ PLANET (FRANKRIJK) VANAF € 1450,- P.W. exclusief

!

1 week exclusief

1450,-p.w.
  • Drive & Survive
  • max 8 vissers
  • Planet is 6 hectare groot

  • 4 stekken. 4 dubbelstekken

  • de huidige grootste karper is 27kg

  • bij exclusief maximaal 8 vissers

  • afstand is 470km van breda en 370 van brussel

PLANET

Planet en één van de wateren van het domein Rumilly. Dit mooie lang gerekte water bied de ruimte voor 8 vissers op 4 dubbelstekken. Het is er zeer natuurlijke water met veel overhangende bomen. Elke stek zit bijna in een hoek dus veel mooie stekken waar de vis zich ophoud. Het meer bestaat uit 2 wateren met een mooie ruime doorgang.    

KARPERBESTAND

Planet heeft een mooi bestand van meer dan 600 karpers maar ook grote meerval en grote steur. De grootste karper die tot nu toe gevangen is heeft het gewicht van 26kg. Dit is wel een water wat je een dag en nacht bezig houd als ze je voer gevonden hebben. Omdat er op het water grote meerval en steur zit heeft de eigenaar het liefst dat er met 2 vissers gevist word. Of dit op 1 of 2 stekken gebeurt maakt niet uit. 

DE STEKKEN

De visstekken zijn ruim van opzet en zijn allemaal met de auto bereikbaar. Op elke stek staat een bankje waar je aan kunt zitten en is er veel ruimte om je tent of tenten neer te zetten. Op enkele stekken is ook een steiger aanwezig om de hoeken goed te kunnen benutten. 

FACILITEITEN

Op Planete zijn niet veel faciliteiten maar ondanks dat is alles er perfect geregeld. Er is een toilet op het terrein aanwezig en op een kilometer van het water ligt een klein gezellig dorpje waar u voor 2 euro gebruik kunt maken van een douche. Op een paar honderd meter ligt een begraafplaats waar u vers drinkwater kunt halen. De supermarkt ligt op enkele kilometers van het meer. Ook kunt u in het dorpje eten halen of bestellen.

10 meest gestelde vragen.

Veelgestelde vragen

Bij Planet  is het mogelijk om stekken te boeken (geen loting).

De stekken zijn onder normale omstandigheden met de auto te bereiken.

Voerboot is toegestaan

Het gebruik van een boot met elektro motor is toegestaan.

 

Honden zijn toegestaan, mits u alles netjes achter laat.

Het is toegestaan om partikels zelf mee te nemen mits deze goed bereid zijn. Noten alleen aan de hair en kleine beetjes door de partikels.

 

Aankomst 11 uur. Vertrek 10 uur

Het is niet mogelijk om een food package te nemen.

 

Er is vrijwel geen wier aanwezig. Maar 100% garantie kunnen we hierop niet geven omdat dit per seizoen kan verschillen. Ook de mate hiervan is per seizoen en locatie verschillend.

Deze liggen op maximaal 2 minuten rijden van het water.