KARPERVISSEN BIJ RUMILLY (FRANKRIJK) VANAF € 1700,- P.w. Exclusief !

1 week exclusief

1700,-p.w.
  • 9 stekken max 10 pers.
  • 18 stekken
  • Rummily is 15 hectare groot

  • Huidige grootste vis 29.9kg

  • 9 stekken. 1 dubbelstek en 8 single stekken

  • Maximaal 10 vissers bij exclusieve afhuur

  • Afstand breda 470kg brussel 370km

RUMILLY

Rumilly is een zeer aantrekkelijk water in het noorden van Frankrijk. dit water is ongeveer 15 hectare met een zeer natuurlijke uitstraling. Met een zeer groot aantal grote vissen is dit zeker een locatie om je vakantie te boeken. Het water ligt vrij centraal en alles wat je nodig hebt is binnen enkele kilometers te vinden. Bij aankomst kunt u gelijk uw stek betreden en komt de eigenaar later bij u langs. 

KARPERBESTAND

Er zit een groot en mooi bestand aan vissen op Rumilly. Met z’n 600 vissen waarvan er 50 vissen tussen de 20 en 30kg zitten is dit wel een bestand waar je het voor doet. De grootste vis die tot nu toe gevangen is weegt 29.9kg. Ook zit er een zeer groot aantal vissen die tussen de 16 en 20kg wegen. Kortom een water wat je een keer geprobeerd moet hebben.  

DE STEKKEN

De visstekken zijn ruim van opzet en bijna allemaal met de auto bereikbaar. Alleen stek 6 en 7 moet je een klein stukje met je spullen lopen. Stek nr 5 is de enigste dubbelstek die er is op dit water. Alle andere stekken zijn goed te combineren met elkaar. Je hebt op alle stekken voldoende ruimte aan viswater om je ding te doen. Een 4de hengel is toegestaan.

FACILITEITEN

Op Rumilly zijn niet veel faciliteiten maar ondanks dat is alles er perfect geregeld. Er zijn dixi’s op het terrein aanwezig en op een kilometer van het water ligt een klein gezellig dorpje waar u voor 2 euro gebruik kunt maken van een douche. Op een paar honderd meter ligt een begraafplaats waar u vers drinkwater kunt halen. De supermarkt ligt op enkele kilometers van het meer. Ook kunt u in het dorpje eten halen of bestellen.  

10 meest gestelde vragen.

Bij Rumilly is het mogelijk om stekken te boeken (geen loting).

De stekken zijn onder normale omstandigheden met de auto te bereiken.

Voerboot is toegestaan

Het gebruik van een boot met elektro motor is toegestaan.

Honden zijn toegestaan, mits u alles netjes achter laat.

Het is toegestaan om partikels zelf mee te nemen mits deze goed bereid zijn. Noten alleen aan de hair en kleine beetjes door de partikels.

Aankomst 11 uur. Vertrek 10 uur

Het is niet mogelijk om een food package te nemen.

Er is vrijwel geen wier aanwezig. Maar 100% garantie kunnen we hierop niet geven omdat dit per seizoen kan verschillen. Ook de mate hiervan is per seizoen en locatie verschillend.

Deze liggen op maximaal 2 minuten rijden van het water.