KARPERVISSEN BIJ ISLAND LAKE (FRANKRIJK) VANAF € 800,- excl P.W.!

1 week exclusief Island

800,-p.w.
  • max. 3 personen
  • Drive & Survive

combi ticket met La Hutte

1200-p.w.
  • max. 6 personen
  • Drive & Survive
  • Island lake is 1.5 hectare groot.

  • 1 mooie groepsstek, maar kan ook spreiden. evt met 4 tot 6 man mogelijk door combi met La Hutte.

  • De huidige grootste karper is rond de 30kg

  • Kan alleen exclusief maximaal 3 vissers

  • Afstand is 350km van Breda en 250 van Brussel

ISLAND LAKE

Island lake is een mooi water om met 2 of 3  personen je vis vakantie te houden. Omdat het water bijna 1.5 hectare groot is heb je alle 3 lekker de ruimte om te kunnen vissen. Je zit er heerlijk in de natuur en je hebt het gehele water voor jezelf. Het water is rond de 3 a 4 meter met diep en er zwemmen erg mooie grote vissen op. Langs ge waterkant staat een kleine blokhut waar gekookt kan worden. ook is er een boot aanwezig waar u gebruik van mag maken. Al is het water niet zo groot, de uitdaging is er zeker. Ook is er mogelijkheid om als je bv met 4 tot 6 man bent het 2de water {La Hutte} op het domein erbij te pakken.

KARPERBESTAND

Island Lake, een klein maar zeer bijzonder water wat je elke keer weer flink op de proef zal stellen . Het water heeft ongeveer een bestand van 100+ vissen, en wat voor vissen?  Als je de bovenstaande foto’s eens zeer goed bekijkt zie je vrijwel gelijk waarom dit water onder de topwateren in Frankrijk behoort.  De zwaarste vis nu op het water zit rond de 30kg. Er zit ook nog een hand vol vissen boven de 25kg. Maar ook als je niet alleen voor de gewichten gaat zit je hier geweldig. bijna elke vis is een plaatje aan zich.

DE STEKKEN

Omdat je het water exclusief afhuurt word er vaak in de buurt van het chaletje gevist. Ook is het mogelijk om wat verder uit elkaar te zitten. Als u met 4 tot 6 personen uw vakantie wilt vieren is het mogelijk om La Hutte (het water wat er klem naast ligt) er ook bij te huren. Zo is het ook mogelijk om met een grotere groep te vissen of gewoon voor de extra ruimte. Wij raden dit ook zeker aan om dit eens met 3 personen te doen.

FACILITEITEN

Op Island Lake staat een leuk chaletje met een keukentje erin om je eten te kunnen bereiden incl oven. Ook is er een primitief toilet.  Wilt u een normale douche nemen dan is het mogelijk om dit bij de eigenaar thuis te doen. Ook kunt u via de locatie ook partikels en boilies bestellen voor normale prijzen. Op alle wateren is een boot aanwezig. Ook is er een combi ticket mogelijk voor Island en La Hutte samen. Als u accu’s wilt laden kan dit ook bij de eigenaar thuis.

10 meest gestelde vragen

Het water is alleen exclusief te huur dus u kunt zelf kijken hoe u het water indeelt.

De auto kun je parkeren bij de stek.

Het gebruik van een bestuurbare voerboot is toegestaan.

Het gebruik van een (roei)boot is toegestaan. Let op! Gebruik van een zwemvest is verplicht. Elektro motor en accu zelf meenemen of roeien.

Honden zijn toegestaan maar zorg ervoor dat alles schoon word achtergelaten voor de vissers na u.

Alle aassoorten zijn hier toegestaan. Bij de eigenaar is evt alles te halen.

U dient zich rond 12:00 te melden bij de woning van de eigenaar. Hier vandaan word u na tekst en uitleg naar het water gebracht,

Het is mogelijk om brood te bestellen en eten voor s’avonds.

Zeker in de warme periodes van het jaar kan hier wiervorming zijn. Maar er kan normaal gevist worden.

Er is een supermarkt in de buurt evenals een bakker en tankstation.

Er is een supermarkt in de buurt evenals een bakker en tankstation.