KARPERVISSEN BIJ AQVATIKA (ITALIË) VANAF € 260,- P.P.!

1 week

260,- p.p.
 • Zaterdag t/m zaterdag
 • Heel het jaar geopend

1 week

390,-p.p.
 • Zaterdag t/m zaterdag
 • Heel het jaar geopend

1 week exclusief

4400,-exclusief
 • Zaterdag t/m zaterdag
 • 15 november en maart

1 week exclusief

5500,-exclusief
 • Zaterdag t/m zaterdag
 • Maart tm 15 november
 • Aqvatika is 20 hectare groot

 • 18 dubbelstekken

 • De huidige grootste karper is ca. 36.9kg

 • 2000 vissen waaronder 200 koikarpers

 • Afstand: Breda 1.075km – Bruxelles 990km

AQVATIKA

In de buurt van Sasale Monferrato, tussen de Sesia en de rivier de Po ligt Aqvatika. Dit meer heeft een zeer natuurlijke uitstraling en licht heerlijk afgelegen. De helft van de 18 stekken zijn uitgerust met steigers. Alle stekken zijn ontworpen voor 2 vissers, maar ook kunt u een dubbelstek voor slechts één visser boeken. Over het algemeen word hier met 3 hengels per visser gevist. Een voerboot is op alle plaatsen toegestaan. Er zijn echter ook 7 plaatsen waar u een boot kunt gebruiken

KARPERBESTAND

Er zit een mooi bestand aan vissen op Aqvatika met ongeveer 30 top vissen tussen de 25 en 36,9kg.  Met meer dan 2000 vissen, waaronder 200 schitterende koi karpers tot maar liefst 18kg. Ook zitten er ook mooie grote graskarpers tot 30kg. Het water biedt de vissen een variërend aanbod van natuurlijk voedsel van kreeftjes, mossels en bloedwormen. Er zitten zowel vissen van het originele bestand op als van diverse latere uitzettingen. Aqvatika is geopend sinds 2016 voor de karpervisserij. De vissen houden van kwalitatief goed aas. Het gewicht ligt hier op een mooi gemiddelde van ca. 32 pond.

DE STEKKEN

De visstekken zijn met de auto goed bereikbaar en zijn ruim van opzet. Er is rondom het water een goed berijdbare weg. Je kan de auto bij de stek parkeren. Bij de helft van de stekken zijn een mooie grote steigers aangelegen. Er zijn 18 dubbel stekken. Het is hier ook mogelijk om alleen een dubbelstek te bevissen. Voerboten zijn op alle stekken toegestaan, ook roeiboten zijn op enkele stekken toegestaan deze zitten bij de prijs inbegrepen. Dit zijn de volgende stekken: 8 9 10 11 12 16 en 18

FACILITEITEN

Alles op Aqvatika is opnieuw opgebouwd. douches en toilets zien er netjes uit. Bij de keet van de baillif is elektra aanwezig om uw voerboot of telefoon of accus op te laden. Ook zijn er zakken met pellets te krijgen deze kosten 40 euro voor 25 kg. Campers en caravans zijn op alle stekken mogelijk.

10 meest gestelde vragen.

Hier vind u het Regelement Aqvatika

Bij Aqvatika is het mogelijk om stekken te boeken (geen loting).

De stekken zijn onder normale omstandigheden met de auto te bereiken.

Voerboot is toegestaan.

Het gebruik van een boot met elektro motor is toegestaan op de volgende stekken 8 9 10 11 12  16 18.

Honden zijn toegestaan, mits u alles netjes achter laat.

Het is toegestaan om partikels zelf mee te nemen mits deze goed bereid zijn. Noten alleen aan de hair en kleine beetjes door de partikels.

Aankomst 12 uur. Vertrek 10 uur

Het is niet mogelijk om een food package te nemen.

Er is vrijwel geen wier aanwezig. Maar 100% garantie kunnen we hierop niet geven omdat dit per seizoen kan verschillen. Ook de mate hiervan is per seizoen en locatie verschillend.

Deze liggen op maximaal 15 minuten rijden van het water.