KARPERVISSEN BIJ ATLANTIDE (ITALIË) VANAF € 280,- P.P.!

1 week 1 vissers op 1 stek

300,- per visser550 dubbelstek
  • alle combinaties mogelijk
  • Heel het jaar geopend

1 week exclusief

6850,- pwwinterprijs en meerdere weken op aanvraag
  • Maandag t/m maandag
  • Heel het jaar geopend
  • Atlantide is 32 hectare groot

  • 24 dubbelstekken (worden niet allemaal verhuurt)

  • De huidige grootste karpers zijn 35.1 en 38.5kg

  • Een groot aantal vissen tussen de 18kg en 25kg.

  • Afstand: Breda 1.160km – Bruxelles 1.160km

ATLANTIDE

Atlantide is een zeer aantrekkelijk water in het noorden van Italië in de buurt van Verona. Dit is op ongeveer 1.160 km van Breda en 1.050 km van Brussel. Het water heeft ongeveer een oppervlakte van 32 hectare. De eigenaar heeft hier de afgelopen jaren niet stil gezeten en heeft er een groot aantal karpers uitgezet. Hiervan zijn er al een zeer groot aantal vissen die de 20kg over gaan, maar ook zeker al een groot aantal die er dik over de 25 kg heen gaan. De grootste vis die tot nu toe gevangen is, is een zeer mooie schub van ruim 37.5 kg. Deze is in 2019 gevangen. Omdat er in dit meer nu pas sinds 2014 gevist word en er al vele mooie grote vissen uitgekomen zijn waar men het bestaan niet wist, worden er de komende jaren zeker nog nieuwe verrassingen verwacht.

KARPERBESTAND

Met 32 hectare helder blauwe water is Atlantide een geweldig meer met een mooi uitzicht en veel natuur. Uiteraard hort daar ook een zeer mooi bestand aan vissen bij. De grootste vissen die tot nu toe gevangen zijn , zijn 2 schubs van 38kg+. Door het grote aantal 20 en 30kg+ vissen is dit een zeer uitdagend water om een nieuw pb neer te zetten. Atlantide is zeer zeker geen gemakkelijk water om  te bevissen, maar dat maakt de uitdaging gelijk een heel stuk groter. Als je hier je vis weet te vangen kan je er van uitgaan dat het een pracht exemplaar zal zijn. Bij onze exclusieve weken zorgen wij er altijd voor dat iedereen genoeg ruimte heeft en iedereen kans maakt op dikke vissen.

DE STEKKEN

De vis stekken zijn allemaal ruim opgezet en met de auto te bereiken. Op Atlantide zijn totaal 24 stekken gemaakt rondom het meer. Het is een mooi langwerpig water met tussen elke stek ongeveer 100 meter of meer. Als bepaalde stekken bevist worden zullen andere vervallen om zo iedereen optimaal de ruimte te geven. Het is hier ook toegestaan om op een aantal stekken een caravan of camper te plaatsen.

FACILITEITEN

Atlantide heeft geen eigen tackleshop. Boten zijn ter plaatsen te huren incl. elektromotor. Ook is het mogelijk om een food package voor de hele week te bestellen. Als je ter plaatsen iets mist zal de bailiff u helpen om u de benodigde spullen te leveren. De eigenaar heeft zelfs z’n eigen boilie merk laten maken (THE GAME). Het toilet-/douche gebouw ziet er redelijk uit onderhoud maar alles werkt naar behoren. Je mag hier ook op een aantal stekken een caravan/camper of vouwwagen neerzetten i.p.v een tent. Een supermarkt zit op ca. 10 min afstand.

10 meest gestelde vragen.

Hier vind u het regelement atlantide

Bij Atlantide is het mogelijk om stekken te boeken (geen loting).

De stekken zijn onder normale omstandigheden met de auto te bereiken.

Voerboot is toegestaan.

Het gebruik van een boot met elektro motor is toegestaan.

 

Honden zijn toegestaan, mits u alles netjes achter laat.

Het is toegestaan om partikels zelf mee te nemen mits deze goed bereid zijn. Noten alleen aan de hair en kleine beetjes door de partikels.

 

Aankomst 11 uur. Vertrek 10 uur

Het is niet mogelijk om een food package te nemen.

Er is vrijwel geen wier aanwezig, alleen aan de kanten . Maar 100% garantie kunnen we hierop niet geven omdat dit per seizoen kan verschillen. Ook de mate hiervan is per seizoen en locatie verschillend.

Deze liggen op maximaal 10 minuten rijden van het water.