KARPERVISSEN BIJ GHOST PARK (ITALIË) VANAF € 290,- P.P.!

1 week

290,- p.p.
  • Zaterdag t/m zaterdag
  • per visser

1 week exclusief

6750,- p.w.
  • ma tm ma of zo tm zo
  • vraag naar winter prijs
  • Ghost Park is 16 hectare groot

  • 40 stekken, 28 dubbelstekken en 12 single stekken

  • De huidige grootste karper is ca. 34kg

  • Meer dan 300 vissen tussen de 18kg en 30kg.

  • Afstand: Breda 1.140km – Bruxelles 1.140km

GHOST PARK

Ghost Park is een zeer aantrekkelijk water in het noorden van Italie in de buurt van Vicenza. Dit is op ongeveer 1.140 km van Breda/Bruxelles. Het water heeft ongeveer een oppervlakte van 16 hectare. De eigenaar heeft hier de afgelopen jaren niet stil gezeten en heeft er een groot aantal karpers uitgezet. Hiervan zijn er al een zeer groot aantal vissen die de 20kg naderen. Ook zijn er al een groot aantal die er dik overheen gaan. Ongeveer 300 vissen zitten met een geweldig gewicht tussen de 18kg en 30kg. De grootste vis die tot nu toe gevangen is, is een zeer mooie schub van 34kg.

KARPERBESTAND

Met zijn 16 hectare is Ghost Park een zeer mooi water met een zeer groot bestand aan vis. De grootste vis die tot nu toe gevangen is, is een 36kg schub. Omdat er hier meer dan 400 vissen zeker boven de 20kg zitten is dit wel een uitzonderlijk water. Het geweld dat de vissen laten zin op het moment dat je ze haakt is echt één woord geweldig. Deze vissen weten niet van ophouden. Elke keer als je denkt je vis te kunnen gaan scheppen begint de uitdaging weer opnieuw. Al is het in het weekend vaak erg druk, ben je door de weeks een van de weinige. 

DE STEKKEN

De visstekken zijn allemaal ruim opgezet en met de auto te bereiken. Op Ghost Park zijn totaal 40 stekken gemaakt rondom het meer. Het is een water waar in het weekend veel gevist word door de Italianen, omdat er veel grote vis gevangen word. Maar vanaf zondag middag word het al snel rustig en kan je een groot stuk van het water gebruiken omdat er dan veel minder vissers zijn normaal gesproken. De zterdag en zondag kun je dan gebruiken voor observeren en je stek opbouwen. Dan kun je deze de rest van de week afromen. Het is hier ook toegestaan om op een aantal stekken een caravan of camper te plaatsen. Er zijn ook 2 stekken waar je gebruik van een voerboot mag maken.

FACILITEITEN

Ghost Park heeft een mooie eigen tackleshop waar alles te krijgen is wat je maar nodig hebt om te vissen. De eigenaar heeft zelfs z’n eigen boilie merk laten maken (THE GAME). Het toilet-/douche gebouw ziet er netjes en verzorgd uit. Je mag hier ook op een aantal stekken een caravan/camper of vouwwagen neerzetten i.p.v een tent. Je kunt op het terrein zelf niets te eten halen, alleen laten bezorgen. Een supermarkt zit op ca. 10 min afstand. Op het complex kunt op 2 punten gebruik maken van elektra.

10 meest gestelde vragen.

Hier vind u het regelement 1 ghost park

Bij Ghost Park is het mogelijk om stekken te boeken (geen loting).

De stekken zijn onder normale omstandigheden met de auto te bereiken.

Voerboot is toegestaan bij exclusieve afhuur. Bij enkele boekingen stek nr : 8 9 10 11 20 21 22 23.

Boot alleen toegestaan bij exclusieve afhuur.

Honden zijn toegestaan, mits u alles netjes achter laat.

Het is toegestaan om partikels zelf mee te nemen mits deze goed bereid zijn. Noten alleen aan de hair en kleine beetjes door de partikels.

Aankomst 11 uur. Vertrek 10 uur

Het is niet mogelijk om een food package te nemen.

Er is vrijwel geen wier aanwezig. Maar 100% garantie kunnen we hierop niet geven omdat dit per seizoen kan verschillen. Ook de mate hiervan is per seizoen en locatie verschillend.

Deze liggen op maximaal 10 minuten rijden van het water.