KARPERVISSEN BIJ KOILAND LAKE (ITALIË) VANAF € 225,00 P.P.!

1 week

225,- p.p.
  • Zaterdag t/m zaterdag

1 week 1 pers. op dubbelstek

350,-p.p.
  • Zaterdag t/m zaterdag

1 week exclusief

2150,-Exclusief
  • Zaterdag t/m zaterdag
  • Koiland lake is 7 hectare groot

  • 10 stekken, 9 dubbel en 1 single stek

  • Max. 14 vissers / 9 vissers bij exclusieve meerafhuur

  • De huidige grootste karper is ca. 35.5kg

  • Afstand: Breda 1.100km – Bruxelles 1.000km

KOILAND LAKE

Koiland Lake ligt midden in de schitterende Italiaanse platte landen. Deze zeer mooi gelegen locatie heeft een totale water oppervlakte van ca. 7 hectare. Dit meer ligt in Stroppiana (het noorden van Italië ter hoogte van Milaan). Afgelopen winter is het meer volledig onder handen genomen nadat het jaren niet gebruikt was. De naam Koiland Lake heeft het meer natuurlijk niet voor niets gekregen. Met een bestand van ruim 600 vissen waarvan 250 Koikarpers. Met maar liefst 150 vissen zitten tussen de 18 en de 35 kg zitten, is dit echt wel een water om een nieuw pb neer te zetten. De grootste vis die afgelopen maanden gevangen is, is een prachtige schubkarper van 35,5kg.

Karperbestand

Op het meer zitten minimaal 600 karpers waarvan 250 koikarpers in allerlei soorten ,kleuren en maten. Alleen daarvoor is het al meer dan de moeite waard om op deze schitterende locatie te vissen. Tevens zijn er 150 stuks die al tussen de 18 en de 35 kg zitten, waardoor het gemiddelde gewicht mooi opgekrikt word. De grootste vis gevangen tot nu toe is een schitterende schubkarper van maar liefst 35.5 kg.

De stekken

De visstekken zijn allemaal redelijk ruim opgezet en met de auto te bereiken. Auto’s mogen alleen op de stek staan tijdens het laden en lossen van uw spullen. Op Koiland lake zijn totaal 10 stekken waar met maximaal 9 personen gevist mag worden bij exclusieve meerafhuur. Bij normale boeking mogen er maximaal 7 stekken bevist worden (max. 14 vissers). Bij exclusieve meerafhuur mag er een voerboot gebruikt worden. Stekken kunnen op nummer geboekt worden.

Faciliteiten

Koiland Lake is afgelopen winter totaal onder handen genomen. Er is een nieuw toiletgebouw geplaatst met daarin een douche en toilet. Dit toilet is GEEN toilet om op te zitten maar een toilet om boven te hangen (een gat in de grond). Er is een mogelijkheid om te koken bij het clubhuis en er kan ook eten worden besteld wat voor u bereid word door de bailiff.

10 meest gestelde vragen.

Hier vind u het Regelement_koiland_lake

Bij Koiland is het mogelijk om stekken te boeken (geen loting).

De stekken zijn onder normale omstandigheden met de auto te bereiken. Laten en lossen op de stek daarna auto op de parkeerplaats aub.

Voerboot is toegestaan.

Het gebruik van een boot met elektro motor is alleen toegestaan bij exclusieve afhuur.

Honden zijn toegestaan, mits u alles netjes achter laat.

Het is toegestaan om partikels zelf mee te nemen mits deze goed bereid zijn. Noten alleen aan de hair en kleine beetjes door de partikels.

Aankomst 12 uur. Vertrek 10 uur

Het is niet mogelijk om een food package te nemen.

Er is vrijwel geen wier aanwezig. Maar 100% garantie kunnen we hierop niet geven omdat dit per seizoen kan verschillen. Ook de mate hiervan is per seizoen en locatie verschillend.

Deze liggen op maximaal 10 minuten rijden van het water.