Karpervissen op Lac du Charlou  €415,- P.w

drive & survive

€435,-juni juli okt nov
 • Zaterdag t/m zaterdag
 • prijs p.p. 2022

drive & survive

€445,-april mei augustus september
 • Zaterdag t/m zaterdag
 • prijs p.p. 2022

drive & survive

€3100,-juni juli okt nov
 • Zaterdag t/m zaterdag
 • exclusief max 9 personen 2022

drive & survive

€3400,-april mei augustus september
 • Zaterdag t/m zaterdag
 • exclusief max 9 personen 2022
 • Lac du Charlou is ongeveer 6.5 hectare groot.

 • Er kan maximaal met 9 man gevist worden. Wij raden max 6 aan bij exclusief.

 • Zeer mooie vissen tot over de 35kg.

 • Dit water heeft een eigen keuken en is van alle gemakken voorzien.

 • Afstand: Breda 445km – Bruxelles 315km

Balaton nr1

Als u op zoek bent naar een groot meer, een prachtige omgeving en een aantal uitdagingen, dan is het Balatonmeer iets voor u. Het meer heeft een oppervlakte van ruim 60.000 hectare. De gemiddelde diepte is ongeveer 3 meter. De bodem is plat en zanderig. Veel mensen geloven dat het wereldrecord karper in dit meer leeft. Er zijn zeker heel veel grotevissen te vangen, maar omdat het een gigantisch water is, duurt het soms dagen om karper te vangen. Stormen kunnen gevaarlijk zijn op het meer. Wanneer het tweede Storm signaal is ingeschakeld, is het verboden om het water te betreden met een boot.

Karperbestand

Balaton is alles behalve een makkelijk water. Maar zeker de moeite waard om een keer naartoe te reizen. Soms kan het enkele dagen duren voor de vis op je stek maar het uitgestrekte meer kent een enorm karperbestand waarbij er zeer regelmatig vissen van ruim 20 kg worden gevangen. Daarbij zijn er uitschieters tot ruim 30 kg. Wie een week op het Balatonmeer vist kan vaak wel rekenen op meerdere vissen, en met een beetje geluk zelfs vissen die tussen de 20 en de 29 kg zwaar zijn. Omdat je hier normaal gesproken gewoon je boot kunt gebruiken  is goed voeren geen probleem. Benut de gigantische ruimte die je hebt bij dit huisje dan komt het zeker goed.

Balaton huis nr 1

Deze accommodatie heeft een unieke tuin met een 100 meter breed privéstrand. Er is een huis met twee niveaus. Op elke verdieping is een woonkamer (met Bank, LCD-TV, Air voorwaardelijk), een slaapkamer (met een kingsize bed) en een badkamer. Er zijn pieren vanwaar je vissen. Dit zijn de Fed plaatsen het hele jaar door.
Het huis ligt op slechts 20 meter afstand van het meer. Het huis is comfortabel voor vier personen. Echter, twee-twee mensen kunnen slapen in de woonkamer op de Bank, als de anderen het niet erg. Er kunnen maximaal acht mensen in het huis passen. Er is ook WiFi.

De stekkeuze gaat word volledig door u zelf bepaald.

De auto kun je parkeren aan de voorkant van het huis. Hier kunnen meerdere auto’s staan.

Het gebruik van een bestuurbare voerboot is toegestaan.

Het gebruik van een (roei)boot is toegestaan. Let op! Gebruik van een zwemvest is verplicht. Er ligt een boot met elektromotor. Het is ook toegestaan om je eigen boot mee te nemen.

Honden zijn niet toegestaan.

Elk voer mag hier gebruikt worden.

Aankomst huisje 13:30 vertrek 10:30.

Er is een mogelijkheid om een v.i.p assortiment te boeken en zelfs een v.i.p extra pakket. Heeft u hier vragen over laat het ons dan weten via de mail.

Voor elke visser die hier vist heeft u een vergunning nodig t.w.v. €100,- pp deze is gelijk mee te boeken.

Er is een supermarkt in de buurt evenals een bakker en tankstation op enkele kilometers van het huisje.