Ontdek onze crew

Tommy Straver, Eigenaar
Tommy Straver, Eigenaar
PR: 27,4 KG
FAV SPOT: Italië

Ik ben de eigenaar van Globalcarptravel en Globalfishtravel. Ik ben dit bedrijf begonnen omdat wij vinden dat iedereen zijn welverdiende vakantie goed geregeld moet zijn. Vakantie is vaak een punt waar iedereen al lang naar uitkijkt dus zorgeloos genieten staat bij ons op 1.

Ronald Franken testvisser
Ronald Franken testvisser
PR: –
FAV SPOT: Nederland

Ik ben Ronald Franken 36 jaar oud . Wonend in Harderwijk. Ik ben vanaf mijn zwemdiploma aan de waterkant te vinden. Eerst als witvisser en daarna roofvisser. En heb nu 14 jaar het karper virus te pakken. Sommige zouden zelfs zeggen doorgeslagen. Mijn favorieten vis plek in eigen land is het randmeren gebied. Daar heb ik meer uren versleten dan aan mijn opleiding. In het buitenland heb ik geen favoriet water. Elk land en elk water heeft zijn eigen karakter. En ik geniet overal met volle teugen.

Melvin van Gelder testvisser
Melvin van Gelder testvisser
PR: 26,9 KG
FAV SPOT: Nederland en Frankrijk

Hallo ik ben Melvin van Gelder en woonachtig in Lelystad.
Karpervissen is iets wat ik van jongs af aan al doe.
Een levenswijze en fantastische hobby wat je nooit meer los laat.
Ik hou van het vissen op groot water. Einde najaar begin winter vis ook graag op stadswatertjes.
Uiteraard ook het onbekende van wateren in het buitenland blijft een mooie uitdaging.
Ik ben dan ook vereerd en dankbaar deel uit maken van het team Globalcarptravel en kijk uit naar de tijd die komen gaat.
Groet Melvin van Gelder

Roger, Video Editor
Roger, Video Editor
PR: –
FAV SPOT: Frankrijk

Ik ben Rodger, geboren en getogen in de Hoekse Waard. Het karpervissen geleerd op de Binnenmaas en andere obscure putjes vanaf 1994. Tevens ben ik de Drone piloot en video editor voor Globalcarptravel sinds 2015. Het liefst vis ik in Frankrijk, maar mijn pb staat in Italië.

Steven Steens testvisser
Steven Steens testvisser -
PR:26,7 –
FAV SPOT: –

Ik ben Steven, beter gekend als Tisj. Ik ben 47 jaren jong en kom uit België en ik ben ook gebeten door het karper virus. Ik vis wekelijks op de kanalen in België en op andere openbare en privé waters door heel België heen. Mijn motto is een dag niet gelachen is een dag niet geleefd, maar nog een beter motto is beter een dag slecht gevist dan een dag goed gewerkt. Ik ga graag nieuwe uitdagingen aan maar dat zal de komende tijd wel goed zitten op naar vele mooie vis jaren.

Michael van Plateringen testvisser en aas ontwikkelaar
Michael van Plateringen testvisser en aas ontwikkelaar
PR: 26.5-
FAV SPOT: Nederland

Ik ben Michael van Plateringen en woonachtig in midden van het land namelijk “Utrecht”.
Mijn passie voor het vissen is al weer wat jaren geleden ontstaan. Om precies te zijn begin jaren 90. Ik ben iemand die graag voor voert en het liefst op groot water vist (af en toe een put of een fort grachtje).
Na alle grote wateren in de regio vanuit mijn boot te hebben bevist, hierbij moet je denken aan Vinkeveen, Nieuwkoop, Weide Blik, vis ik de laatste jaren vast op de Loosdrechtse plassen. De rust en het gevoel van vrijheid die je hebt als je vanuit de boot vist is niet te beschrijven. Maar ook rivieren (zoals de lek en Maas) en kanalen zijn voor mij ook geen onbekende wateren. Ik heb geen favoriet land of water. Het onbekende en de uitdaging van een water in het buitenland is waar ik voor ga!

Roy Wietmarschen testvisser
Roy Wietmarschen testvisser
PR: 28kg
FAV SPOT: Italië

Mijn naam is Roy van Wietmarschen. Ik ben 43 jaar en karpervissen doe ik ongeveer 30 jaar. Ik kom uit uit het oosten van het land uit het altijd gezellige Almeloooo.

Het liefst vis ik in middelgrote putten (40-50 ha) met een grillig bodemverloop. Ook het opstakelvissen vind ik geweldig. Geweldig om deel uit te maken van het team globalcarptravel. Ik hoop dat we vele buitenlandse trips met jullie kunnen delen