Ontdek onze crew

Tommy Straver, Eigenaar
Tommy Straver, Eigenaar
PR: 27,4 KG
FAV SPOT: Italië

Ik ben de eigenaar van Globalcarptravel en Globalfishtravel. Ik ben dit bedrijf begonnen omdat wij vinden dat iedereen zijn welverdiende vakantie goed geregeld moet zijn. Vakantie is vaak een punt waar iedereen al lang naar uitkijkt dus zorgeloos genieten staat bij ons op 1.

Bjorn Maes, Sales
Bjorn Maes, Sales
PR: 29,5 KG
FAV SPOT: Italië en Frnkr

Ik ben het aanspreekpunt voor onze Belgische klanten en al 10 jaar een gedreven karper visser. Ik vis zowel op betaalwateren in het buitenland, als de lokale Belgische kanalen die mij nog altijd even hard aanspreken als de dag dat ik er begon met vissen.

Roger, Video Editor
Roger, Video Editor
PR: –
FAV SPOT: Frankrijk

Ik ben Rodger, geboren en getogen in de Hoekse Waard. Het karpervissen geleerd op de Binnenmaas en andere obscure putjes vanaf 1994. Tevens ben ik de Drone piloot en video editor voor Globalcarptravel sinds 2015. Het liefst vis ik in Frankrijk, maar mijn pb staat in Italië.

Ronald Franken
Ronald Franken
PR: –
FAV SPOT: Nederland

Ik ben Ronald Franken 36 jaar oud . Wonend in Harderwijk. Ik ben vanaf mijn zwemdiploma aan de waterkant te vinden. Eerst als witvisser en daarna roofvisser. En heb nu 14 jaar het karper virus te pakken. Sommige zouden zelfs zeggen doorgeslagen. Mijn favorieten vis plek in eigen land is het randmeren gebied. Daar heb ik meer uren versleten dan aan mijn opleiding. In het buitenland heb ik geen favoriet water. Elk land en elk water heeft zijn eigen karakter. En ik geniet overal met volle teugen.

Steven
Steven-
PR: –
FAV SPOT: –

Ik ben Steven, beter gekend als Tisj. Ik ben 46 jaren jong en kom uit België en ik ben ook gebeten door het karper virus. Ik vis wekelijks op de kanalen in België en op andere openbare en privé waters door heel België heen. Mijn motto is een dag niet gelachen is een dag niet geleefd, maar nog een beter motto is beter een dag slecht gevist dan een dag goed gewerkt. Ik ga graag nieuwe uitdagingen aan maar dat zal de komende tijd wel goed zitten op naar vele mooie vis jaren.

sebastiaan de Bruin
sebastiaan de Bruin
PR: –
FAV SPOT: De Ebro

Ik ben sebastiaan de Bruin fanatiek karper visser op de grotere openbare wateren van Nederland. Bijna elke avond en weekend ben ik te vinden in mijn zelf gebouwde boot om te genieten van mijn visserij. Voor mij is de Ebro de ultieme uitdaging. Dagelijks verkassen en achter de vis aanjagen is wel mijn ding. De Ebro bied mij alles wat ik zoek in een visvakantie, uitdaging en schitterende sterke vissen.

Philip Jonas, Duitse aanspreekpunt
Philip Jonas, Duitse aanspreekpunt
PR: 24 kg
FAV SPOT: Atlantide, Italië

Ik ben Philip Jonas woonachtig in Lelystad en ik ben 27 jaar oud. Ik vis al vanaf mijn 16e op karper, en het heeft me aardig te pakken. Het liefst vis ik op groot water, maar diepe putten en kanalen hebben ook mijn voorkeur. Ik ben voor Globalcarptravel het Duitse aanspreekpunt. Mijn nummer 1 water is op dit moment Atlantide (ITALIE), maar ik ben nog lang niet overal geweest natuurlijk. Mijn grootste vis tot nu toe is een spiegel van 24 kg gevangen op Ghost Park Italie.