KARPERVISSEN BIJ GOSLAWICE (POLEN) VANAF € 350,- P.P.!

1 week stek zonder chalet

350,-p.p.
  • Zaterdag t/m zaterdag
  • 2 personen per stek

1 week met chalet

1050,-p.stek
  • Zaterdag t/m zaterdag
  • 2 personen incl. chalet
  • Goslawice is 38 hectare groot

  • 20 stekken dubbelstekken

  • De huidige grootste karper is ca. 35kg +

  • Meer dan 200 vissen tussen de 20kg en 30kg.

  • Afstand: Utrecht 972 km – Antwerpen 1063 km

GOSLAWICE

Goslawice is een zeer mooi water in het midden van Polen klem tegen Konin. Het meer is maar liefst 38 hectare groot en er zit een bestand op waar elke visser van droomt. De eigenaar van al de wateren is 1 van de grootste steur kwekers ter wereld. Omdat de karpers hier opgroeien in de koel wateren van de centrale groeien ze 3 tot 4 kilo per jaar.

KARPERBESTAND

Doordat de karpers in één van de koelmeren van de centrales opgroeien waar de temperatuur niet onder de 14 graden komt is het vanzelf sprekend dat de vis hier erg hard groeit. De grootste karpers die nu gevangen zijn zitten al dik over de 34 kg. Op dit moment zitten er al meer dan 200 vissen die tussen de 20 en 34kg zitten en dit aantal zal dit en volgend jaar snel toenemen.

DE STEKKEN

De vis stekken zijn allemaal zeer ruim opgezet met een steiger van 30 vierkante meter. Op alle stekken is elektriciteit aanwezig. Elke stek is voorzien van een boot, landingsnet, onthaakmat, weegslings en verlichting. Het is ook mogelijk om tegen een kleine vergoeding een elektro motor te huren. Er zijn 9 stekken voorzien van mooie chalets met bedden een keukentje en kasten om je spullen op te bergen, tafel en stoelen. Dit zijn stek 2, 4, 6, 8, 14, 16, 17,19 en 20. In verband met wiergroei is het verplicht om met 2 personen op 1 stek te verblijven. (EEN STEK VALT NIET ALLEEN TE BOEKEN)

FACILITEITEN

Omdat de auto alleen gebruikt mag worden om naar de supermarkt te gaan heeft Goslawice voor elke stek een fiets staan. Douches en toiletten bij het clubgebouw zien er netjes uit en op verschillende plaatsen rondom het meer staan dixi toiletten. Het is ook mogelijk om een food package te nemen voor een hele week. Er is geen tackle shop aanwezig maar er zijn wel pellets en mais van te voor te bestellen. (vissen zijn voorheen gevoerd met deze pellets)

10 meest gestelde vragen.

Hier vind u het Regelemert Goslawice

Bij Goslawice  is het mogelijk om stekken te boeken (geen loting).

De stekken zijn onder normale omstandigheden met de auto te bereiken

Voerboot is toegestaan.

Het gebruik van een boot met elektro motor is toegestaan.

Honden zijn toegestaan, mits u alles netjes achter laat.

Het is toegestaan om partikels zelf mee te nemen mits deze goed bereid zijn. Noten alleen aan de hair en kleine beetjes door de partikels.

Aankomst 12 uur. Vertrek 10 uur.

Het is mogelijk om een food package te bestellen.

Er is wier aanwezig maar dit zijn wierbedden waar u gewoon normaal op kunt vissen

Deze liggen op maximaal 10 minuten rijden van het water.